APF - 2 in 1: coagulant si floculant - Solutii Piscina
white whape
sageata

Informatii

APF – 2 in 1: coagulant si floculant

Pentru cea mai bună coagulare și floculare!
  • O experiență sigură și sănătoasă în piscină – APF este necesar pentru a îndepărta bacteriile și paraziții precum Criptosporidium și Giardia.
  • Economic și bun pentru mediul înconjurător – filtrarea îmbunătățită reduce necesarul de clor cu până la 80%. Acest lucru înseamnă și că se vor forma mai puțini produși secundari ai dezinfectării. Costurile de operare vor scădea și impactul asupra mediului va fi mai mic.
  • Pentru piscine private fără clor – APF este important pentru tratarea apei din piscinele private fără utilizarea clorului, în combinație cu filtrarea AFM®.
Vezi documentaţia PDF aici.

În stoc

Cantitate

1 Litru

5 Litri

10 Litri

20 Litri

38,33 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Ce este APF?

APF este un coagulant și floculant multi-spectru ce poate îndepărta poluanții din soluție și flocula solidele fine suspendate, precum celulele epiteliale și bacteriile, în particule mari ce pot fi îndepărtate cu ușurință de AFM®(Mediu Activat de Filtrare).

 

Nici un floculat sau coagulant individual nu poate îndepărta totul din apă. APF este o combinație precisă de 10 electroliți diferiți și polielectroliți pentru a acoperi o rază cât mai mare. Constituenții dizolvați ai apei reprezintă 80% din necesarul de oxidare iar solidele suspendate în jur de 20%. Nu tot ceea ce este filtrat necesită să fie oxidat. Când se utilizează flocularea corectă în combinație cu AFM®, consumul de clor și producția de compuși secundari nedoriți ai clorului sunt reduse cu până la 80%.

 

O privire asupra beneficiilor dumneavoastră:

  • Pentru o experiență sigură și sănătoasă în piscină – APF este necesar pentru a îndepărta bacteriile și paraziții precum Criptosporidium și Giardia.
  • Economic și bun pentru mediul înconjurător – filtrarea îmbunătățită reduce necesarul de clor cu până la 80%. Acest lucru înseamnă și că se vor forma mai puțini produși secundari ai dezinfectării. Costurile de operare vor scădea și impactul asupra mediului va fi mai mic.
  • Pentru piscine private fără clor – APF este important pentru tratarea apei din piscinele private fără utilizarea clorului, în combinație cu filtrarea AFM®.
 

Ce sunt coagularea și flocularea?

Coagularea: este procesul atragerii substanțelor chimice afară din soluție pentru a forma o suspensie coloidală a particulelor mici. Pentru ca coagularea să funcționeze, APF trebuie amestecat imediat și în mod agresiv cu apa. De aceea am proiectat ZPM. Dacă nu se utilizează ZPM se pierde faza de coagulare, iar APF trece direct la floculare.

 

Flocularea: este procesul de a atrage particulele mici aflate in suspensie coloidală (celule epiteliale, bacterii și paraziți) și a le împreuna pentru a forma particule mari sau floc, ce poate fi îndepărtat ușor de către AFM®.

 

APF încarcă pozitiv particulele, ce sunt apoi atrase de suprafața încărcată negativ a AFM®. Flocularea durează câteva minute iar particulele sunt foarte fragile, deci apa nu trebuie să fie supusă la agitare agresivă.

 

Ce performanță se obține utilizând APF?

Mediul de filtrare AFM® oferă o filtrare nominală de până la 5 microni (la o viteză de filtrare de 20 m/h). Când se utilizează APF, se realizează o filtrare nominală de 0,1 microni, deci paraziții rezistenți la clor precum Criptosporidium și Giardia sunt îndepărtați din apa piscinei. APF conține NoPhos pentru a îndepărta fosfații din apă. Dacă nu există fosfat dizolvat, bacteriile și algele nu se pot dezvolta.

 

APF este cel mai eficient și unic coagulant și floculant multispectru disponibil în industria piscinelor. Performanța îmbunătățită a filtrării nu numai că face piscinele mai sigure și mai sănătoase, ci reduce și consumul de clor cu până la 80% ajutând la protejarea mediului înconjurător.

 

Cum se utilizează APF?

APF trebuie pompat în apă la o rată de curgere constantă și foarte mică. 1 ml de APF se injectează per m3 de apă circulată prin filtre. Trebuie folosite numai pompe peristaltice precum cea de la dryden Aqua. A nu se utiliza pompe diafragmă sau solenoid deoarece nu oferă un flux constant. Pentru rezultate optime APF trebuie injectat direct într-un mixer static ZPM de la Dryden Aqua, localizat între pompe și filtrele AFM®. PH-ul trebuie să fie neutru, alcalinitatea mai mare de 60 ppm iar duritatea totală mai mare de 100 ppm pentru rezultate optime.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email