Arome de sauna – Craciun

Aromele de sauna concentrate sunt realizate din uleiuri esențiale pure și naturale. Ele eliberează căile respiratorii,  promoveaza circulația sângelui și  stimulii de apărare ai organismului. Varietatea de mirosuri de sauna este o experiență. Aromele noastre concentrate se evaporă fără a lăsa nici un reziduu.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

90,92 lei2.555,48 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata
SKU: Arome Craciun Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Aromele de sauna concentrate sunt realizate din uleiuri esențiale pure și naturale. Ele eliberează căile respiratorii,  promoveaza circulația sângelui și  stimulii de apărare ai organismului. Varietatea de mirosuri de saună este o experiență. Aromele noastre concentrate se evaporă fără a lăsa nici un reziduu.

 

Convingeți-vă de calitatea și gama largă de parfumuri!

 

Aplicare: Aroma concentrată trebuie aplicată la o concentrație scăzută (în funcție de nevoile individuale și tipurile de arome) de 5-10 ml (recomandarea noastră) concentrat până la 1 litru de apă.

 

Notă de siguranță: Se va folosi doar diluat cu apă. Produsul este inflamabil. A se păstra departe de surse de aprindere. A nu se păstra în sala de saună. A nu se păstra produsul la îndemâna copiilor.

 

Utilizare:
Sauna aromă concentrată se folosește doar diluată cu apă, a nu se pune în formă concentrată pe pietrele de saună. Cantitatea care se adăuga în apă depinde foarte mult de dorințele clientului și de fiecare aromă în parte.

 

Atenție:
Produsul este inflamabil, se pastrează ferit de surse de aprindere și nu se depozitează în sala de saună.

 

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arome de sauna – Craciun”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *