white whape
sageata

Informatii

BWT D300

Roboții pentru piscine D300 sunt echipați cu sistemul de control inovator și inteligent Smart Navigation. Giroscopul încorporat calculează traseul optim adaptat la piscină respectivă pentru o curățare rapidă și eficientă. Aceasta înseamnă că aveți cel mai bun agent de curățat pentru piscina dvs.

  În stoc

  Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

  6.300,00 lei (TVA inclus)

  Cantitate

  Sageata
  Sageata
  Iconita

  Retur gratuit în 15 zile

  Iconita

  Asistență telefonică gratuită

  Iconita

  Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

  Descriere

  Descriere:

  Robot de piscină D300 cu control prin smartphone pentru curățarea podelei, pereților și linia apei

  Puterea de aspirație excelentă datorită duzelor reglabile

  Datorită duzelor reglabile, roboții de piscină D300 au o putere de aspirație mai bună (19m3 / orã <47.500 litri / ciclu). Cu cât duzele sunt mai aproape de suprafața de curățat, cu atât performanța este mai mare. 

  Robotul de piscină D300 are o Navigare inteligentă

  Roboții pentru piscine D300 sunt echipați cu sistemul de control inovator și inteligent Smart Navigation. Giroscopul încorporat calculează traseul optim adaptat la piscina respectivă pentru o curățare rapidă și eficientă. Aceasta înseamnă că aveți cel mai bun agent de curățat pentru piscina dvs.

  Tehnologia de filtrare 4D, constând dintr-o inserție de filtru cu o țesătură elastică de buclă 3D în a 4-a dimensiune, filtrează fiecare impuritate din apă prin vibrații suplimentare. De la un mic bob de nisip la o frunză.

  Robotul de curățare a piscinei D300 își începe programul printr-o singură apăsare de buton – se oprește automat după curățare. Programul de curățare poate fi ajustat și salvat în aplicația BWT Best Water Home. În plus, robotul poate fi manevrat manual folosind aplicația.

  Datorită cooperării active a giroscopului pe perete, robotul de piscină D300 recunoaște când conduce peste linia apei și se întoarce imediat.

  Dimensiune maximă piscină: 12 m în lungime

  Putere filtrare:   19 m3/h

  Dimensiuni cm: 40 x 47 x 27

  Tip perie: 4 perii PVA + perie rotativă PVC

  Tip curățare:  Podeaua, pereții și linia apei

  Program de curățare: 1.5 / 2 / 2.5 ore

  Tip filtru: 4D microfibre ultra-fine

  Greutate: 11 kg

  Lungime cablu: 23 m cu anti-innodare

  Platforma: cu 2 axe și ventilator

  Sistem de navigare:  Smart gyroscop

  Garanție: 2 ani

   

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  white shape
  Iconita email

  Pentru oferte speciale introduceți adresa de email