Climexel Fairland - Pompe de caldura cu invertor Plus - Solutii Piscina
white whape
sageata

Informatii

Climexel Fairland – Pompe de caldura cu invertor Plus

Contrar unei pompe de încălzire convenționale On/Off (Pornit/Oprit) care funcționează la o viteză constantă (100%), compresorul pompei de încălzire cu invertor poate funcționa între 25% și 100% din puterea completă, pentru a se adapta la condițiile de funcționare ale aparatului.

În stoc

Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Gama cuprinzătoare

 Gama Fairland Inverter Plus oferă o selecție de modele care se potrivesc cu bazine de orice tip și dimensiune.

 

Sistemul de invertoare

Contrar unei pompe de încălzire convenționale On/Off (Pornit/Oprit) care funcționează la o viteză constantă (100%), compresorul pompei de încălzire cu invertor poate funcționa între 25% și 100% din puterea completă, pentru a se adapta la condițiile de funcționare ale aparatului.

 

De fapt, în timp ce temperatura exterioară este scăzută sau în timp ce necesitatea de încălzire este ridicată, compresorul va funcționa la viteză mare (între 50% și 100%).

 

Invers, în timp ce cererea de încălzire este scăzută, în special în jurul punctului de setare, compresorul cu invertor va funcționa la viteze reduse (între 25% și 50% din puterea completă).

 

Pompa pentru încălzire Fairland Inverter Plus adaptează automat viteza compresorului pentru a se potrivi condițiilor de funcționare și temperaturii exterioare. Nu este nevoie de nici o intervenție manuală pentru a selecta modul de funcționare a compresorului.

 

Rulând la viteze reduse, compresoarele cu invertor sunt extrem de silențioase, aproape fără zgomot, oferă randament optim și se bucură de o durată de viață mai îndelungată.

 

Pompe reversibile pentru încălzire

Toate pompele pentru încălzire Fairland Inverter Plus sunt reversibile ca standard. O pompă pentru încălzire Fairland Inverter Plus poate fi utilizată pentru încălzirea sau răcirea apei din piscină.

 

Această caracteristică este deosebit de apreciată în regiunile foarte fierbinți în care poate fi utilizată pentru menținerea apei în piscină la o temperatură confortabilă sau chiar pentru scăderea sau menținerea temperaturii apei în bazinele de acvacultură, folosite pentru a reține și depozita pește.

 

Pornire de supracurenți

Pompele pentru încălzire Fairland au rampă de accelerare care exploatează tehnologia de variație a frecvențelor pentru a evita suprasarcinile la pornire, împreună cu impactul lor inerent negativ asupra dispozitivelor electrice și electronice din casă.

 

Complet automatizat

Pompele pentru încălzire Fairland Inverter Plus sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și ușor de întreținut.

 

Nivel de sunet

Pompele pentru încălzire convenționale On/Off (Pornit/Oprit) generează un nivel de sunet constant, chiar și atunci când temperatura apei este în jurul punctului de setare.

 

Pe de altă parte, compresoarele pompei pentru încălzire Fairland încetinesc în mod semnificativ în jurul punctului de setare, astfel încât acestea să funcționeze mult mai silentios decât un aparat convențional On/Off (Pornit/Oprit).

 

Această caracteristică este apreciată în special în situațiile în care pompa pentru încălzire trebuie instalată la o scurtă distanță față de vecini.

 

Controlul sistematic al calității

Pentru a garanta o fiabilitate completă, toate pompele de căldură Fairland Inverter Plus sunt testate înainte de a fi livrate.

 

Accesoriu gratuit

Jachetă protectoare pentru iarnă.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email