white whape
sageata

Informatii

Dolphin Supreme M600

Bucură-te de confortul oferit de Maytronics Dolphin M600, un robot cu funcții avansate, cum ar fi filtrarea la nivel multiplu.

  În stoc

  Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

  6.890,93 lei (TVA inclus)

  Cantitate

  Sageata
  Sageata
  Iconita

  Retur gratuit în 15 zile

  Iconita

  Asistență telefonică gratuită

  Iconita

  Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

  Descriere

  Bucură-te de confortul oferit de Maytronics Dolphin M600, un robot cu funcții avansate, cum ar fi filtrarea la nivel multiplu. Printre opțiunile acestuia, includem și modul de curățare normal, un ciclu de 2 ore, sau modul rapid, care face treaba în jumătate din timp.
  • Periere activă – elimină orice rest de alge și bacterii
  • Tehnologie CleverClean – scanarea avansată asigură acoperirea totală a piscinei în maxim 2 ore
  • Filtrare Easy Clean – curățare simplă a filtrelor
  • Design cu greutate scăzută – ușor de manevrat
  Cablu pivotant – curățare neîntreruptă Cablul nostru pivotant, patentat, nu se încurcă. Astfel, robotul se poate mișca cu ușurință și eficiență în piscină.

  Sistem de energie electrică mobilă – pentru o curățare verticală mai bună Sistemul nostru patentat, PowerStream, creează un flux de apă multi-direcțional, ceea ce ajută la fixarea pe suprafețe verticale. Aceasta asigură curățarea adecvară a pereților și a liniei apei.

  Filtrare la dublu nivel Sistemul nostru de filtrare dublă separă și filtrează resturile de orice dimensiune pentru un rezultat eficient și fără piedici.

  Alimentare electrică multi-funcțională Economisește energie electrică și controlează robotul de curățare.

  Aplicația MyDolphin Controlează robotul tău Dolphin de la distanță. Cu această aplicație ușor de utilizat poți să îți înregistrezi robotul Dolphin online și să îl controlezi de la distanță. Pentru roboții mai avansați, poți activa programele de curățare, programele săptămânale și multe altele.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  white shape
  Iconita email

  Pentru oferte speciale introduceți adresa de email