white whape
sageata

Informatii

DryOx Soluție pentru îndepărtare biofilm și patogeni din piscină

Fără biofilm - fără patogeni 
 • Îndepărtează biofilmul și patogenii din locurile greu accesibile precum filtrele cu nisip, bazinele de echilibrare și sistemul de țevi
 • Reduce consumul de clor, clorul combinat și mirosul de clor
 • Ușor de utilizat și foarte economic
Pentru piscine private și publice, centre SPA,  Jacuzzi portabil și căzi de baie, pentru curățarea filtrelor cu nisip și carbon activ.Vezi documentația PDF aici

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Cantitate

212,06 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

DryOx: Fără biofilm – fără patogeni.

 

DryOx îndepărtează biofilmul, ușor și economic. Fiecare tabletă de DryOx dizolvată în apă generează 2 g de dioxid de clor. Dioxidul de clor este un gaz solubil cu avantajul că penetrează biofilmul și îl îndepărtează. Clorul nu poate face asta deoarece el trebuie să oxideze prin biofilm mai întâi. DryOx este de aproximativ 100 de ori mai eficient în îndepărtarea biofilmului decât clorul.  Fără biofilm, consumul de clor și producția de produși secundari nocivi ai dezinfectării, precum tricloramina, responsabilă de mirosul înțepător de clor din aer, va scădea. Biofilmul este de asemenea habitatul patogenilor periculoși precum Legionella.

 

Aplicații:

 • Pentru piscine private și publice și centre spa
 • Pentru Jacuzzi portabil și căzi de baie
 • Pentru curățarea filtrelor cu nisip și carbon activ
 • Pentru curățarea locurilor greu accesibile precum țevile, sistemul de canale și bazinele de echilibrare
 

O privire asupra beneficiilor :

✔ Îndepărtează biofilmul și patogenii din locurile greu accesibile precum filtrele cu nisip, bazinele de echilibrare și sistemul de țevi

✔ Reduce consumul de clor, clorul combinat și mirosul de clor

✔Ușor de utilizat și foarte economic

 

Tratați-vă pe dumneavoastră și familia dumneavoastră cu ce e mai bun.

 

Unde se utilizează DryOx?

 

În piscine:

În doar câteva zile bacteriile colonizează toate suprafețele în contact cu apa. Aceste suprafețe includ pereții piscinei precum și toate locurile greu accesibile precum țevile, bazinele de expansiune și nisipul din filtre. Nisipul este un teren ideal de înmulțire pentru bacterii. 1 m3 de nisip are o arie de 3000 m2, fiind cea mai mare suprafață dintr-o piscină.

 

DryOx este produsul ideal pentru îndepărtarea biofilmului din aceste suprafețe greu accesibile repede și eficient.

 

Fără biofilm

 • mai puțin consum de clor și mai puțin miros de clor
 • elimină pericolul patogenilor ca Legionella
 

Aplicare periodică:

Adăugați o tabletă DryOx per 10 m3 de apă în bazinul de nivelare sau cel de expansiune la fiecare 4 săptămâni. Spălați în contracurent după 15 – 30 minute.

 

Curățare intensivă:

Pentru piscinele utilizate intens, pentru a curăța de biofilm pereții piscinei, materialul de filtrare, sistemul de țevi și bazinul de echilibrare.

 

Pentru curățare intensă recomandăm 2 tablete de DryOx per 10 m3 de apă și o spălare în contracurent după 15 – 30 minute.

 

În jacuzzi portabile și căzi de baie:

Cu combinația lor de filtrare slabă, număr mare de înotători și temperaturi ridicate, jacuzzi și căzile de baie oferă un teren propice de înmulțire pentru bacterii.

 

Bucăți de biofilm ajunse în piscine nu sunt doar deranjante și inestetice, ci reprezintă și un pericol real pentru sănătatea și siguranța înotătorilor. Adăugați deci 2 tablete per 1000 l de volum de apă, porniți filtrul și sistemul de masaj și lăsați DryOx să se dizolve timp de o oră. Nu utilizați piscina în acest timp. După o oră goliți complet apa din piscină, clătiți și reumpleți cu apă curată. Cada dumneavoastră este acum liberă de biofilm.

 

Repetați acest tratament cel puțin o dată la 3 luni.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Recenzii

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.