white whape
sageata

Informatii

Gehonol Substanță concentrată pentru curățare piscină

Soluţia de curăţat piscine Gehonol este un concentrat cu efect de detartrare, pe bază de acizi minerali, ce nu atacă suprafeţele.Gehonol dizolvă rapid, sigur şi fără probleme sedimentele minerale, calcarul, petele de rugină, precum şi funinginea şi grăsimea. Nu atacă linearul din piscină, mozaic, vitroceramic, faianță sau vopseaua pentru piscină.

  În stoc

  Cantitate

  5 Litri

  10 Litri

  25 Litri

  72,57 lei (TVA inclus)

  Golește

  Cantitate

  Sageata
  Sageata
  Iconita

  Retur gratuit în 15 zile

  Iconita

  Asistență telefonică gratuită

  Iconita

  Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

  Descriere

  Soluţia de curăţat piscine Gehonol este un concentrat cu efect de detartrare, pe bază de acizi minerali, ce nu atacă suprafeţele. Gehonol dizolvă rapid, sigur şi fără probleme sedimentele minerale, calcarul, petele de rugină, precum şi funinginea şi grăsimea. Nu atacă linearul din piscină, mozaic, vitroceramic, faianță sau vopseaua pentru piscină. Datorită acestor caracteristici speciale, Gehonol este adecvat pentru curăţarea de bază, precum şi curăţarea zilnică a canalelor de scurgere din bazinele închise şi deschise. Gehonol este biodegradabil 90%! Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare! Utilizare: Înainte de începerea curăţării, suprafeţele trebuie umezite bine cu apă. Pentru curăţarea de bază, în funcţie de gradul de murdărie, Gehonol se va aplica ori concentrat, ori diluat cu apă într-un procent de pana la 1:5. Apoi se freacă scurt timp cu peria. După o perioadă de acţionare corespunzătoare (5-10 min), se spală cu multă apă. Nu se lasă să se usuce pe suprafața care trebuie curățată! Gehonol se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Accesul persoanelor in zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesionali și populație! Substanțe active: 100g soluție conțin: acid clorhidric 3.5g, Isotridecanol etoxilat 1.5g, But-2-in-1,4-diol 0.8g

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  Informații suplimentare

  Iritant
  1. Fraze de risc:

   R37 Iritant pentru caile respiratorii

   R41 Risc de leziuni oculare grave

  2. Fraze de securitate:

   S2 A nu se lăsa la îndemâna copiilor

   S23 A nu inspira gazul / fumul / vaporii / aerosolii

   S26 La contactul cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se consultă medicul

   S36/37/39 A se purta echipament de protecție și mănuși de protecție corespunzătoare, a se proteja corespunzător ochii/fața

   S45 În caz de accident sau dacă vă simțiți rău, a se consulta imediat medicul. (dacă este posibil, i se arăta eticheta)

  3. Măsuri de prim - ajutor
   • Indicaţii generale: Se vor îndepărta obiectele vestimentare contaminate de produs. În caz de leşin, pacientul trebuie ţinut şi transportat în poziţie laterală cât mai stabilă.
   • După inhalare: Transport în aer liber. Repaus şi consultaţi un medic.
   • După contact cu pielea: Spălaţi imediat cu apă şi săpun şi clătiţi bine. Dacă iritaţia persistă, consultaţi medicul.
   • După contact cu ochii: Spălaţi ochii cu multă apă, ţinând pleoapele deschise.
   • După ingerare: Clătiţi gura şi beţi apă multă. Consultaţi imediat medicul.
   • Instrucţiuni pentru medic: Tratament local al simptomelor de iritaţie. Nu induceţi voma. Pericol de distrugere a stomacului. În caz de iritare a căilor respiratorii, se vor inspira 5 doze de aerosoli cu Dexametazonă la fiecare 10 minute, până ce durerile încetează. Dacă totuşi se ia în calcul un edem pulmonar, vor exista simptome latente timp de două zile. Repaus la pat. Profilaxia infecţiei. La nevoie, oxigen.
   • Pot apărea următoarele simptome: Arsuri şi dureri ale ochilor, mucoasei nazale şi faringelor, precum şi ale ochilor. Pot apărea băşici. Tuse, sufocaţie, pericol de asfixiere. Pericol de formare a unui edem pulmonar (chiar cu întârziere de câteva zile).

  A se consulta instrucţiunile speciale/fişa tehnică de securitate

  white shape
  Iconita email

  Pentru oferte speciale introduceți adresa de email