Inverter-plus Pompă de Căldură - Solutii Piscina
white whape
sageata

Informatii

Inverter-plus Pompă de Căldură

De 10 ori mai silențios Compresorul Mitsubishi, folosit de către pompa termică Inverter-plus, și sistemul de ventilație totală cu invertori asigură un mediu în piscină de 10 ori mai silențios în timpul menținerii temperaturii apei. Carcasă protectoare din aliaj de aluminiu Carcasă protectoare din aliaj de aluminiu,(...)

În stoc

pa_model-pompa

5.494,29 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

De 10 ori mai silențios

Compresorul Mitsubishi, folosit de către pompa termică Inverter-plus, și sistemul de ventilație totală cu invertori asigură un mediu în piscină de 10 ori mai silențios în timpul menținerii temperaturii apei.

Carcasă protectoare din aliaj de aluminiu

Carcasă protectoare din aliaj de aluminiu, inoxidabil, elementele de legătură mascate, apariție solidă.

Pornire atenuată

La pornirea pompei de căldură Inverter-plus puterea curentului pornește de la 0, iar în următoarele 2 minute crește treptat. Această soluție nu solicită rețeaua electrică a domiciliului, ca și în cazul pompelor de căldură normale On/Off, care pornesc inițial cu un curent cu o putere de 5 ori mai mare decât puterea nominală a curentului.
 

Mod de operare silențios

La începutul sezonului, când temperatura piscinei ajunge la valoarea de bază, recomandăm folosirea modului de operare silențios, în care pompa termică operează cu o capacitate de 25%~80%. În acest fel aparatul poate funcționa cu o valoare COP mai mare, într-un mediu mai silențios. Proiectat pentru aer de -7°C Pompa termică Inverter-plus funcționează și la -7°C, în acest fel maximalizează sezonul de folosire al piscinei.
 

Tehnologia totală pe invertori

Pompa termică FAIRLAND Inverter-plus este prima pompă termică pentru piscine totale pe invertori. Cu ajutorul compresorului total pe invertori, respectiv al motorului ventilatorului total pe invertori stabilește viteza compresorului hertz cu hertz, în timp ce ventilatorul stabilește viteza motorului de la turație la turație. Se ajustează continuu și în mod inteligent la piscină, în scopul atingerii unei eficiențe optime. Pompele de căldură Inverter-plus fac posibilă schimbarea capacității de încălzire de la 25% la 100% , în funcție de necesitățile piscinei, totodată funcționează la viteză medie mică în scopul atingerii unei eficiențe maxime. În timpul menținerii temperaturii piscinei, compresorul cu viteză medie și lentă, respectiv ventilatorul sunt extra-silențioase. Pompa termică Inverter-plus operează în medie la o valoare COP între 6.5 și 8.0. (Aerul 15°C / Apa 26°C / Grad de umiditate 70%), în funcție de mărimea piscinei.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email