Liqui Floc Super 5L - Floculant lichid piscină

Liqui Floc S corespunde directivelor DIN 19643 pentru hidroxicloruri de aluminiu pentru prepararea apei şi este denumit şi policlorură de aluminiu (PAC).

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

130,92 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Vezi Liqui Floc Super și în alte cantități:

Descriere

Liqui Floc S este o clorură polimerică de aluminiu.

Liqui Floc S corespunde directivelor DIN 19643 pentru hidroxicloruri de aluminiu pentru prepararea apei şi este denumit şi policlorură de aluminiu (PAC).

Prin flocularea apei din piscină se separă substanţele fine, nedizolvate, precum şi cele dizolvate coloidal sub forma unor particule voluminoase. Flocularea este rezultatul unui proces de destabilizare şi creştere a particulelor. Impurităţile pot fi îndepărtate din apă prin sedimentare şi filtrare. De aceea, este foarte important ca într-o perioadă de timp cât mai scurtă să se formeze un ghemotoc mare, precum la Liqui Floc S. Ghemotocul poate scos uşor din filtru prin spălare. Acest lucru nu este posibil dacă formarea ghemotocilor este înceată, deoarece acestea se infiltrează mult mai adânc în patul filtrului. Ca urmare, este necesară mai multă apă de respălare pentru a curăţa filtrul.

Utilizare:

Liqui Floc S se dozează cu ajutorul unei pompe de dozare, din recipientul de livrare direct în apa din piscină. Distribuitorul de dozare trebuie instalat, pe cât posibil, înainte de pompa de recirculaţie.

Liqui Floc S se diluează preliminar, ca o clorură autentică policlorură de aluminiu!

Pentru piscine si bazinele de înot: Pentru instalațiile de dozare automata 3 – 6 g/ m³ apă circulată. Pentru bazinele de înot fara instalație de dozare automată se folosește următorul procedeu: Dozare 3-6 ml/m³. După curtarea filtrului se pune floculantul într-o găleată de plastic și se amestecă cu 5 litri de apă. După aproximativ 5 minute se toarnă încet în skimmer. Sistemul de filtrare se lasă să funcționeze 5-6 ore şi apoi se repetă curățarea filtrului. Repetaţi acest lucru în ritmul zilnic, până când apa piscinei este din nou limpede. Pentru instalațiile de dozare automată se respectă instrucțiunile producatorului.
Aceste informaţii se bazează pe experienţele noastre. Nu putem oferi garanţii în acest sens.

Liqui Floc se depozitează doar în ambalajele originale închise, ferite de îngheţ.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Liqui Floc Super 25L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *