white whape
sageata

Informatii

NoPhos Soluție anti-alge anti-fosfați pentru piscină

 2 în 1: coagulant și floculant!NoPhos îndepărtează fosfații ce intră în piscină din rezervele de apă, odată cu înotătorii sau cu resturile aduse de vânt în piscină.
 • Elimină fosfații – Previne dezvoltarea algelor și bacteriilor;
 • Este un produs natural - NoPhos poate fi utilizat în piscine și eleșteie;
 • Face apa cristalină - Nophos este un coagulant ce îmbunătățește performanța de filtrare ale AFM® și a filtrelor cu nisip;
 • Te ajută să economisești! NoPhos este un produs 2 în 1: coagulant și floculant!
Vezi documentaţia PDF aici.

  În stoc

  Cantitate

  1 Litru

  5 Litri

  10 Litri

  20 Litri

  159,72 lei (TVA inclus)

  Golește

  Cantitate

  Sageata
  Sageata
  Iconita

  Retur gratuit în 15 zile

  Iconita

  Asistență telefonică gratuită

  Iconita

  Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

  Descriere

  Ce este NoPhos?

   

  NoPhos îndepărtează fosfații ce intră în piscină din rezervele de apă, odată cu înotătorii sau cu resturile aduse de vânt în piscină. Fosfatul  este un îngrășământ, și dacă este îndepărtat complet, algele și bacteriilor vor muri încet de foame și vor fi eliminate într-o perioadă de aproximativ șase săptămâni.

   

  NoPhos este un produs natural ce poate fi folosit în siguranță în piscinele publice și private, precum și în piscinele naturale, eleșteie și acvarii. NoPhos este un ion încărcat electric ce reacționează cu fosfatul pentru a forma un precipitat insolubil ce este apoi îndepărtat de către AFM®, sau formează un depozit inert pe fundul piscinei, ce poate fi ușor îndepărtat.

   

  O privire asupra beneficiilor dumneavoastră:

  • Elimină fosfații – Previne dezvoltarea algelor și bacteriilor
  • Este un produs natural – NoPhos poate fi utilizat în piscine și eleșteie
  • Face apa cristalină – Nophos este un coagulant ce îmbunătățește performanța de filtrare a AFM® și a filtrelor cu nisip
   

  Cum se utilizează Nophos?

  Se necesită doar o cantitate mică de Nophos pentru a îndepărta fosfații. 10 ml de NoPhos este suficient pentru a atrage 1 g de fosfat. Dacă aveți o piscină cu 100 m3 de apă la 0,5 ppm = mg/l = g/m3 de fosfat, aveți 50 g de fosfat în piscină.

   

  Pentru a îndepărta cele 50 g de fosfat aveți nevoie de 500 ml de NoPhos. Am dezvoltat un test de fosfat rapid și simplu pentru piscine. NoPhos poate fi utilizat și preventiv, fără a măsura nivelul de fosfat.

   

  Atenție: În sistemele cu filtre biologice, conținutul de fosfat nu trebuie să ajungă la zero.

   

  Recomandăm următoarele valori:

  • pentru piscine și fântâni: 0 ppm
  • pentru piscine naturale/eleșteie pentru înot 0.05 – 0.1 ppm
   

  Unde se utilizează Nophos?

   

  Într-o piscină publică

   

  NoPhos2

   

  Într-o piscină publică fosfatul se măsoară săptămânal. NoPhos este adăugat automat și continuu în piscină utilizând o pompă peristaltică de dozare. 1 litru de NoPhos poate fi diluat în 20 de litri utilizând apă curată. Soluția aceasta este apoi dozată continuu într-un ZPM înainte de filtre la 1 ml per m3 de apă circulată.

   

  Exemplu: circulație de 100 m3/h = 100 ml/h de NoPhos diluat. Depinzând de lecturile săptămânale, doza va fi ajustată crescător sau descrescător.

   

  Într-o piscină privată

  Într-o piscină privată NoPhos se utilizează profilactic și se adaugă în piscină manual o dată pe săptămână. Doza utilizată este de 1 ml de NoPhos nediluat per m3 de volum al piscinei pe săptămână. De exemplu, dacă piscina are 80 m3, adăugați 80 ml de NoPhos în fiecare săptămână.

   

  Recomandăm să se adauge în separator sau în canalul de surplus. Dacă se adaugă NoPhos direct în piscină, va exista o perioadă scurtă de turbiditate ridicată. Precipitația este normală, indicând că produsul funcționează. Dacă se observă o precipitare puternică, cenușie pe fundul piscinei înseamnă că s-a adăugat puțin prea mult NoPhos. Doza viitoare va trebui ajustată corespunzător.

   

  Într-un eleșteu sau piscină naturală

   

  NoPhos3

   

  Într-un eleșteu sau piscină naturală NoPhos este produsul ideal. Funcționează cel mai bine când este diluat cu apă în raport de 1:20 și apoi dozat continuu cu o pompă de dozare în ZPM înaintea filtrului AFM®. Trebuie să rămână puțin fosfat în soluție pentru a menține performanța biofiltrului, deci măsurarea ocazională a concentrației de fosfat utilizând un fotometru de precizie este importantă.

   

    Într-o atracție acvatică sau fântână

   

   

  Într-o atracție acvatică sau fântână NoPhos și ACO sunt potrivite pentru a menține apa curată și cristalină, și a ajuta la prevenirea dezvoltării algelor și bacteriilor. Ambele produse funcționează chiar și cu o filtrare slabă, sau în absența filtrării.

   

  NoPhos reduce dezvoltarea bacteriilor însă nu este un dezinfectant. Pentru a oferi o protecție mai ridicată împotriva Legionella, tabletele noastre DryOx de dioxid de clor trebuie luate în considerare.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  white shape
  Iconita email

  Pentru oferte speciale introduceți adresa de email