OPTIMA

Pompă cu autoamorsare pentru piscine cu un prefilter mare, care, împreună cu performanțele hidraulice excelente, generează o capacitate foarte mare de filtrare. Un filtru cu un capac transparent din policarbonat, care permite cu ușurință inspectarea interiorului coșului de prefiltrare. Dimensiuni mari pentru coșul de prefiltrare.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

1.319,62 lei1.592,36 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata
SKU: Optima Categorie:

Descriere

Pompă cu autoamorsare pentru piscine cu un prefilter mare, care, împreună cu performanțele hidraulice excelente, generează o capacitate foarte mare de filtrare. Un filtru cu un capac transparent din policarbonat, care permite cu ușurință inspectarea interiorului coșului de prefiltrare. Dimensiuni mari pentru coșul de prefiltrare. Nu este posibil un contact electric cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este în contact cu apa. Potrivit pentru a lucra cu apă de mare, datorită etanșării mecanice din oțel inoxidabil AISI-316.

 

Caracteristici:

  • Pompă electrică cu autoaprovizionare pentru bazine cu prefilter mare, care, împreună cu performanțele hidraulice excelente, oferă o capacitate foarte mare de filtrare.
  • Un filtru cu un capac transparent din policarbonat care permite cu ușurință inspectarea interiorului sitei de prefiltrare.
  • Nu există un contact electric posibil cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este deschisă.

 

Caracteristici constructive

  • Corpul pompei, capacul corpului pompei si difuzorul din polipropilenă, rezistente la produsele chimice din bazine și armate cu fibră de sticlă, garantând o durată excelentă.
  • Etanșare mecanică în carbon-ceramică și oțel inoxidabil AISI-316. Șuruburi din oțel inoxidabil AISI 304.

 

Motor

  • Motor asincron standard, etanșat de ventilația exterioară.
  • Protecție IP-55. 50 Hz (la cerere 60 Hz). Izolația din clasa F.
  • Debit: intre  7m³/h-13m³/h la H=10m;
  • Putere: 0.50 HP, 0.75 HP, 1 HP / 0.33 kW, 0.55 kW, 0.75 kW;
  • Conexiuni: 1½” – Ø 50.

 

Rulmenții de motor selectați pentru a asigura o durată lungă și silențioasă de funcționare. Temperatura maximă a apei: +40°C.

 

O sită cu pre-filtru de volum mare pentru a putea oferi o filtrare de înaltă calitate și care nu necesită curățarea constantă a sitei atunci când piscina este murdară excesiv.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „OPTIMA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *