white whape
sageata

Informatii

POMPĂ DE CĂLDURĂ PLATINIUM

Sună acum pentru a primi o ofertă personalizată și un preț imbatabil !

 

Disponibil în următoarele modele:

 • PLATINIUM 90 - pentru piscine de la 45 la 65 m3
 • PLATINIUM 120 - pentru piscine de la 65 la 80 m3
 • PLATINIUM 155 - pentru piscine de la 80 la 115 m3
 

AVANTAJE:

 • Invertor complet, + 35% economii de energie
 • Design exclusiv
 • Ultra tăcut
 • Reversibil
 • Agent frigorific ecologic R32
 • Dezghețare automată prin inversarea ciclului
 • Twisted Tech © schimbător de căldură din titan
 • Compatibil cu tratamentul cu sare
 

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Pentru că la Poolex, nu credem în compromiterea designului frapant asupra performanței, am creat Poolex Platinium.Poolex oferă în cele din urmă utilizatorilor o soluție la preocuparea lor: Cum de a ascunde în mod eficient pompa de căldură cuiva? Și dacă în schimb a fost prezentat în mod deschis?Designul său modern include cea mai recentă tehnologie completă de invertor, cu un COP garantat de peste 7 ani și o liniște absolută la mai puțin de 21db la 10m. Așa cum este cazul pentru întreaga gamă Poolex, Platinium are, de asemenea, noul refrigerent R32, mai ecologic și mai eficient.Cu cele trei moduri de operare (INVERTOR / ECO SILENCE / CROAZIERĂ), puteți decide imediat cum doriți ca pompa dvs. să funcționeze. 

DESIGN CU CARCASĂ DIN ALUMINIU:

Cu designul său contemporan și carcasa din aluminiu, Poolex Platinium iese în evidență și adaugă o notă de eleganță prin piscina. Dincolo de eleganța pe care o adaugă la pompa de căldură, acest material, care este mai moale și mai flexibil, este foarte rezistent la intemperii și reduce nivelul său de zgomot în continuare.

TEHNOLOGIE CU LED-uri INDICATIVE:

Inovație mondială: LED-urile integrate vă informează imediat despre starea de funcționare a pompei dvs.:Verde: pompa dvs. a atins temperatura țintă Albastru: Piscina este încălzită Roșu: Acțiune necesară Garanție: Începând din 2019, Poolex a extins garanția pentru toate compresoarele sale la 7 ani pentru întreaga gamă Premium.       Prețul afișat este pe 1 bucată. Poza este cu caracter orientativ. Prețurile sunt valabile cu livrare la Arad. În prețul produselor nu este inclus transportul, instalarea sau manipularea ulterioară.   

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „POMPĂ DE CĂLDURĂ PLATINIUM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.