Pompă verticală de căldură Fairland - Solutii Piscina
white whape
sageata

Informatii

Pompă verticală de căldură Fairland

Tehnologia HP-Booster permite o reglare foarte precisă a fluxului de gaze pentru a se adapta la fluctuațiile temperaturii ambientale. De asemenea, această tehnologie îmbunătățește coeficientul de performanță cu până la 20% și permite compresorului să funcționeze în condiții optime, extindând astfel durata sa de viață.

În stoc

Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Avantajele care fac diferența

   

Tehnologia HP-Booster

Tehnologia HP-Booster permite o reglare foarte precisă a fluxului de gaze pentru a se adapta la fluctuațiile temperaturii ambientale.

 

De asemenea, această tehnologie îmbunătățește coeficientul de performanță cu până la 20% și permite compresorului să funcționeze în condiții optime, extindând astfel durata sa de viață.

 

Dezghețarea prin inversarea ciclului

Aceste caracteristici permit pompei de căldură să funcționeze eficient la temperaturi de până la 0°C.

 

Inversarea ciclului topește gheața care se poate acumula pe evaporator mult mai rapid și mai eficient decât alte tehnici de dezghețare (oprirea compresorului etc.).

 

Sudură cu argint și comutatoare de debit

Toate tuburile de cupru din pompele pentru încălzire Fairland sunt sudate cu argint.

 

Această tehnică de sudură elimină riscurile asociate cu scurgerile de gaze.

 

Pompele pentru încălzire Fairland sunt echipate cu comutatoare magnetice de debit.

 

Carcasă plastifiată

Carcasele care acoperă pompele verticale pentru încălzire Fairland sunt fabricate din oțel galvanizat acoperit cu plastic.

 

Această acoperire de protecție anticorozivă este mai durabilă și mai eficientă decât cea utilizată în mod obișnuit pe carcasele schimbătorului de căldură.

 

Compresor și schimbător de căldură

Agentul frigorific utilizat în pompele verticale pentru încălzire Fairland este R-407C.

 

Modelele până la PH45V sunt echipate cu compresoare rotative, în timp ce modelele de la PH60V în sus, vin echipate cu un compresor Scroll.

 

Pompele verticale pentru încălzire Fairland sunt echipate cu schimbătoare de căldură cu resistență din titan, acoperite de o garanție de 5 ani.

 

Pompele pentru încălzire Fairland cu suflante verticale sunt recomandate în special pentru situațiile în care aparatul trebuie montat aproape de pereți sau de un alt obstacol care ar putea împiedica expulzarea aerului rece și ar putea cauza reciclarea acestuia.

 

Pompele verticale pentru încălzire Fairland sunt de asemenea recomandate dacă aerul suflat de aparat ar fi neplăcut pentru înnotători sau pentru alte persoane din vecinătate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email