Sonic 5 - Solutii Piscina
white whape
sageata

Informatii

Sonic 5

Sonic 5 este un robot de curățare electronic cu sistem clasic de filtrare cu sac și cartușe. Acesta furnizează filtrare de calitate înaltă și un sistem eficient de colectare a reziduurilor

În stoc

Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

lei 5.500,42 (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Sonic 5 este un robot de curățare electronic cu sistem clasic de filtrare cu sac și cartușe. Acesta furnizează filtrare de calitate înaltă și un sistem eficient de colectare a reziduurilor. Sonic 5 curăță linia de plutire, podeaua și pereții piscinei într-un ciclu de 2 ore sau 1,5 ore. Acesta vine cu un Swivel mecanic, 18 m de cablu pe braț mecanic, perii PVA și un motor fără perii, de înaltă calitate (1 motor pentru pompă și 1 motor pentru deplasare).  De asemenea, dispune de un indicator LED ce afișează când filtrul este plin.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email