white whape
sageata

Informatii

Spargator de gheață pentru piscină

Spărgătoarele de gheață protejează eficient finisajul piscinei pe timpul iernii astfel încât gheața formată nu este împinsă direct în pereții piscinei, tensiunile fiind preluate de spărgător.*Preț personalizat la comenzi de peste 60 bucăți!

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

28,00 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Corp plutitor din plastic, alcătuit din două camere: camera inferioară se umple cu nisip (are un dop filetat) și camera superioară conține aer. Se cuplează piesele printr-un cârlig și se așează pe marginea piscinei.Pentru  rezultate optime, vă recomandăm să puneți plutitoarele anti-îngheț pe tot perimetrul piscinei, alternativa fiind așezarea lor în Z.Testate individual.Transport simplu datorită ambalării.Interiorul camerei de nisip ergonomic și protecția anti apă sunt diferite de celelalte produse care au dop cu filet, permițând pătrunderea directă a apei dacă este defiletat sau crăpat de la transport.Flotabilitate optimă.Livrate la pachet de 6 bucăți în cutie de carton cu cârlige aferente precum și ambalare individuală de protecție în curtie de carton.Greutate pachet 6 buc. de 13.5 kg.Eficiență maximă la transport.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spargator de gheață pentru piscină”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x

    Inscriere Newsletter

    Abonează-te la newsletter și beneficiezi de

    5% discount