WINNER

O pompă cu autoamorsare pentru bazine cu un prefilter mare pentru a genera o capacitate foarte mare de filtrare. Un filtru cu un capac transparent din policarbonat pentru a putea vedea cu ușurință interiorul coșului de prefiltrare. Nu este posibil un contact electric cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este în contact cu acesta.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

1.558,48 lei2.821,71 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata
SKU: WInner Categorie:

Descriere

O pompă cu autoamorsare pentru bazine cu un prefilter mare pentru a genera o capacitate foarte mare de filtrare. Un filtru cu un capac transparent din policarbonat pentru a putea vedea cu ușurință interiorul coșului de prefiltrare. Nu este posibil un contact electric cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este în contact cu acesta. Coșul de prefiltrare cu volum mare pentru a putea oferi o filtrare de înaltă calitate și care nu necesită curățarea constantă a coșului atunci când piscina este excesiv de murdară. Tasta capacului prefiltrului furnizată standard cu fiecare pompă, ceea ce permite deschiderea fără efort a capacului și un confort sporit, deoarece este posibil să o țineți cu ambele mâini. Potrivit pentru a lucra cu apă de mare datorită etanșării mecanice AISI-316 din oțel inoxidabil.

 

Caracteristici

  • Pompă electrică cu autoaprovizionare pentru bazine cu prefilter mare, care, împreună cu performanțele hidraulice excelente, oferă o capacitate foarte mare de filtrare.
  • Un filtru cu un capac transparent din policarbonat care permite cu ușurință inspectarea interiorului sitei de prefiltrare.
  • Nu există un contact electric posibil cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este deschisă.
  • Include o cheie standard pentru deschiderea fără efort a capacului pre-filtrului.

 

Caracteristici constructive

  • Corpul pompei, capacul corpului pompei, difuzorul și cheia de deschidere din polipropilenă, rezistente la produsele chimice din bazine și armate cu fibră de sticlă, garantând o durată excelentă.
  • Etanșare mecanică din oțel inoxidabil AISI-316.
  • Șuruburi din oțel inoxidabil AISI 304.

 

Motor

  • Motor asincron standard, etanșat de ventilația exterioară. Protecție IP-55, 50-60 Hz. Izolația din clasa F.
  • Rulmenții de motor selectați pentru a asigura o durată lungă și silențioasă de funcționare.

 

Temperatura maximă a apei: +40°C.

 

O sită cu pre-filtru de volum mare pentru a putea oferi o filtrare de înaltă calitate și care nu necesită curățarea constantă a sitei atunci când piscina este murdară excesiv.

 

Capul de pre-filtru furnizat standard cu fiecare pompă, care permite deschiderea fără efort a capacului și un confort sporit, deoarece poate fi ținut cu ambele mâini.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „WINNER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *