Având în vedere zilele libere din perioada următoare, pentru a vă asigura cu primiți comanda înainte de Paște, recomandăm plasarea acesteia până marți, 30 aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Avantaje clienți

Avantajele pe care ne asumăm la produsele livrate sau in cazul implementarii proiectelor tale!

Suntem importatori si parteneri autorizaţi pentru Pentair, SEKO, DRYDEN AQUA, EMEC, REZ AG, si alti 25 producatori mondiali de renume! De aceea ai garanția calității unor mărci de renume și primești prin intermediul nostru suport tehnic de la departamentele tehnice ale acestor producători renumiți.

Iconita bifa

Nu suntem doar un magazin online

Pentru orice probleme ai întâmpina sau orice nelamuri si întrebări ai avea, ne puteti contacta oricând pentru suportul nostru tehnic GRATUIT atât înainte, cât şi după implementare. Îţi asiguram ajutor telefonic imediat şi răspuns la sesizări scrise în max. 8 ore de la primirea lor (in intervalul programului de lucru).

Iconita bifa

Livrăm în maxim 3 zile

De la confirmarea comenzii, orice produs din stoc și respectăm întotdeauna termenul de livrare confirmat. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. Dacă din greşeala noastră comanda nu ajunge la tine în timp, îţi rambursăm valoarea totală a transportului, dar poți să și renunți la produse.

Iconita bifa

Verificam si testăm produsul

Înainte ca echipamentele comandate să ajungă la tine, deschidem cutia şi verificam/testăm produsul (noi sau producatorul), astfel încât la tine să ajungă numai cele perfect funcţionale și să le poți folosi din prima clipă.

Iconita bifa

Livram gratuit

Livram gratuit orice comandă plasată pe site-ul nostru care depășește valoarea de 350 RON si a cărei adresa de livrare nu presupune taxe suplimentare. Comenzile primite zilnic dupa orele 12.00 vor fi procesate in ziua urmatoare iar in cazul zilei de Vineri, procesarea se face Luni dimineata. Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri.

Iconita bifa

Solutia optimă pentru tine

În cazul proiectelor mai mari, pentru o mai bună înţelegere a necesităţilor tale ne deplasăm la tine oriunde în ţară, chiar şi înainte de contractare, ca să discutăm despre soluția optimă și să venim cu propuneri concrete. Fără obligații din partea ta.

Iconita bifa

Instruirea gratuită

Beneficiezi de instruirea gratuită a persoanelor care vor utiliza echipamentele cumpărate de la noi. Pentru oricâte persoane, oricâte şedinţe ai avea nevoie pentru a înţelege perfect modul de funcţionare în vederea utilizării la capacităţile maxime a echipamentelor.

Iconita bifa

Oricand la dispozitia ta

Pentru că ideile bune și nevoia pentru informații nu țin cont de progamul de lucru, poți să ne suni oricând pe numerele noastre de mobil.

Iconita bifa

Ofertă mai bună?

Dacă găseşti pe piaţă o ofertă mai profesională și la un preţ mai redus (in aceleasi conditii de echipamente ofertate) vom concepe un pachet de servicii şi mai atractiv pentru tine. Anunță-ne!

Oferim liniştit aceste garanţii, deoarece ne simţim în siguranţă. Avem încredere în produsele şi serviciile noastre şi în cazul (rar) în care cadem orice punct a profesionalismului suntem dispuşi de a remedia urgent.

Dorești soluții pentru piscină dar nu ştii pe ce drum să porneşti?

Contact