white whape
sageata

Informatii

Liner Caribe – Range Cefil Pool

CEFIL Pool este o membrană din PVC armat cuprinzând două straturi de PVC și o plasă din poliester lipite între ele printr-un proces de topire la cald, plasa este plasată în mijlocul celor două straturi. Această plasă poliester conferă stabilitatea pe termen lung și a rezistenței la rupere, fără a afecta flexibilitatea PVC. Acest set flexibil și viabil are o grosime constanta de 1,5 mm.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

 

CEFIL Pool este o membrană din PVC armat cuprinzând două straturi de PVC și o plasă din poliester lipite între ele printr-un proces de topire la cald, plasa este plasată în mijlocul celor două straturi. Această plasă poliester conferă stabilitatea pe termen lung și a rezistenței la rupere, fără a afecta flexibilitatea PVC. Acest set flexibil și viabil are o grosime constantă de 1,5 mm.

 

Suprafața moale și  netedă, care este oferită de CEFIL Pool, fără margini de tăiere, previne rănile care ar putea apărea în alte piscine în care sunt folosite produse cu materiale mai dure. CEFIL Pool îmbunătățește beneficiile sale tehnice și estetice, datorită unui strat lăcuit realizat cu un lac protector aplicat pe parcursul ultimului proces de fabricație. Acest lac protejează membrana de razele ultraviolete, murdărie, precum și orice poluare.

 

Pentru a preveni proliferarea microorganismelor în interiorul căptușelii CEFIL Pool, linerele noastre sunt formulate cu un agent de protecție care previne orice colorație cauzată de aceste elemente naturale.

 

Gama de modele este fabricată printr-o tehnică specială de imprimare pe rola mare, cu cerneluri dovedit capabile de a apăra căptuşeala de condițiile agresive de-a lungul întreținerii piscinei. În concluzie, estetică, rezistență, flexibilitate, întreținere și durabilitate, alegând CEFIL Pool este întotdeauna cea mai bună alegere câștigătoare.

 

Asigurăm optimizare de costuri a proiectelor de execuţie şi instalare profesională. Aveţi un proiect? Noi vă ajutăm să aveţi o realizare corectă şi benefică, conform standardului german DIN19643, indiferent că lucraţi cu noi sau nu.

 

Caracteristici membrana PVC liner:

 • grosime 1,5 mm cu întăritură din fibre sintetice;
 • lățimea membranei PVC (liner): 1,65 m respectiv 2,05 m.
 • lungimea rolei de liner: 25,2 m;
 • Rezistență crescută la temperaturi ridicate.
 • Protecție anti-UV care garantează conservarea proprietăților produsului.
 • Calitatea pigmenților de culoare este asigurată printr-un tratament al culorii adecvat.
 • Tratament fungicid: este garantată acțiunea fungicida pe toată durata de viață a produsului.
 • unitatea de măsură folosită: mp.
 

Notă: Comercializare la role de 25,2 ml = 41,58 mp/ 51,66 mp

 

Avantaje:

 • un strat protectiv linerului pentru o rezistență mărită la păstrarea culorii și a calității în timp
 • pigmenți de calitate pentru stabilitatea culorii la razele UV
 • linerul este obținut prin calandare cu cilindrii de presiune, ceea ce rezultă fiind întotdeauna 1,5mm grosime uniformă (față de alți competitori la care linerul se obține prin procedee termice înalte și la care grosimile sunt variabile și materialul are propietățile reduse mult datorită temperaturilor înalte)
 • este ușor de instalat datorită compoziției, lipirile fiind mult mai rapide și cu mult mai puțin fum
 • optim raport calitate preț
 • garanție impermeabilitate 10 ani
 • produs conform standardului European EN 15836-2
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Recenzii

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.