-16%

Pachet solutii piscina de pana la 5m3

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

276,30 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Descriere

Pachetul contine: NoPhos 1 litru + Oxidur 1 litru (apa sigura si fara verdeata).

NoPhos – Fara fosfati algele nu se pot dezvolta!

2 in 1: coagulant si floculant! NoPhos indeparteaza fosfatii ce intra in piscina din rezervele de apa, odata cu inotatorii sau cu resturile aduse de vant in piscina.

  • Elimina fosfatii – Previne dezvoltarea algelor si bacteriilor;
  • Este un produs natural – NoPhos poate fi utilizat in piscine si elesteie;
  • Face apa cristalina – Nophos este un coagulant ce imbunatateste performanta de filtrare ale AFM® si a filtrelor cu nisip;
  • Te ajuta sa economisesti! NoPhos este un produs 2 in 1: coagulant si floculant!

NoPhos indeparteaza fosfatii ce intra in piscina din rezervele de apa, odata cu inotatorii sau cu resturile aduse de vant in piscina. Fosfatul este un ingrasamant, si daca este indepartat complet, algele si bacteriilor vor muri incet de foame si vor fi eliminate intr-o perioada de aproximativ sase saptamani.

NoPhos este un produs natural ce poate fi folosit in siguranta in piscinele publice si private, precum si in piscinele naturale, elesteie si acvarii. NoPhos este un ion incarcat electric ce reactioneaza cu fosfatul pentru a forma un precipitat insolubil ce este apoi indepartat de catre AFM®, sau formeaza un depozit inert pe fundul piscinei, ce poate fi usor indepartat.

Cum se utilizeaza Nophos?

Se necesita doar o cantitate mica de Nophos pentru a indeparta fosfatii. 10 ml de NoPhos este suficient pentru a atrage 1 g de fosfat. Daca aveti o piscina cu 100 m3 de apa la 0,5 ppm = mg/l = g/m3 de fosfat, aveti 50 g de fosfat in piscina.

Pentru a indeparta cele 50 g de fosfat aveti nevoie de 500 ml de NoPhos. Am dezvoltat un test de fosfat rapid si simplu pentru piscine. NoPhos poate fi utilizat si preventiv, fara a masura nivelul de fosfat.

 

Oxidur 2000 S este o substanta lichida biocida foarte eficienta, utilizata pentru dezinfectia apei din piscina si SPA cu proprietati remarcabile in combaterea mirosurilor neplacute, a mucusului si a oxidarii. Este un produs anorganic care actioneaza prin oxidarea oxigenului pur nepermitand nici o rezistenta. Contine 20 % oxid de clor.

Utilizare: Se regleaza pH-ul apei la 7.0 inainte de adaugarea solutiei Oxidur 2000 S. Pentru piscina se utilizeaza: 10 ml / m³ saptamanal, iar pentru minipiscina Spa: 30 ml / m³ saptamanal. Pentru utilizare in domeniul public, dozele raman la fel, dar tratamentul se efectueaza de 2 ori saptamanal. Pentru tratamentul soc initial se regleaza pH-ul apei la 7.0 si se dubleaza doza recomandata de Oxidur 2000 S in functie de mediul de utilizare (piscina sau minipiscina). Pentru dezinfectia filtrelor cu nisip, se face curatarea filtrului, se adauga in filtru cate 50 ml la fiecare 25kg de nisip cu filtrarea oprita, se lasa sa actioneze 24 de ore dupa care se repeta curatarea filtrului pentru evacuarea impuritatilor. Durata de timp necesara pentru efectul biocid este de 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva. Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesional, populatie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet solutii piscina de pana la 5m3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *