white whape
sageata

Informatii

Dolphin e50i

Noul produs de curățare robotică Maytronics Dolphin E 50i face foarte ușor să vă păstrați piscina excepțional de curată și pregătită pentru distracție, cu un efort și o dificultate absolut minime. Obțineți confort maxim și controlați totul într-unul, cu opțiuni avansate, cum ar fi unitatea manuală, o gamă de programe de curățare și pornirea întârziată.

  În stoc

  Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

  8.865,50 lei (TVA inclus)

  Cantitate

  Sageata
  Sageata
  Iconita

  Retur gratuit în 15 zile

  Iconita

  Asistență telefonică gratuită

  Iconita

  Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

  Descriere

  Performanță absolută de curățare a piscinei!

  Noul produs de curățare robotică Maytronics Dolphin E 50i face foarte ușor să vă păstrați piscina excepțional de curată și pregătită pentru distracție, cu un efort și o dificultate absolut minime. Obțineți confort maxim și controlați totul într-unul, cu opțiuni avansate, cum ar fi unitatea manuală, o gamă de programe de curățare și pornirea întârziată. Dolphin E 50i este echipat cu un coș filtrant cu mai multe straturi, cu încărcare superioară, cu etanșare suplimentară și capacitate de filtrare mai mare. Cu noua aplicație mobilă MyDolphin ™ Plus, Dolphin E50i este întotdeauna conectat, oferindu-vă libertatea de a vă controla robotul de curățat pentru piscină de oriunde, oricând. 

  Caracteristici:

  • Lungimea ideală a piscinei : Până la 15 m
  • Curata: Podea, pereți și linie de plutire
  • Periajul: Pensulă + Scrubber activ
  • Durata ciclului de curățare: 1 / 1,5 / 2 / 2,5 ore
  • Filtrare: Sistem de filtrare multi-strat cu filtre fine și ultra-fine integrate
  • Greutatea robotului: 7,5 kg
  • Lungimea cablului: 18 m. Cablu fără încurcături
  • Navigare și manevrabilitate: Sistem de mobilitate PowerStream
  • Aplicatie mobila: Aplicația MyDolphin ™ Plus
  • Carucior: Inclus
  • Garanție: 36 luni
    Prețul afișat este pe bucată. Poza este cu caracter orientativ. Prețurile sunt valabile cu livrare la Arad. În prețul produselor nu este inclus transportul, instalarea sau manipularea ulterioară. Tot conținutul (text, imagini, descrieri, date tehnice etc.) nu este obligatoriu și se poate modifica fără o notificare prealabilă.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  white shape
  Iconita email

  Pentru oferte speciale introduceți adresa de email