white whape
sageata

Informatii

Arome de sauna – Exotice

Aromele de sauna concentrate sunt realizate din uleiuri esențiale pure și naturale. Ele eliberează căile respiratorii,  promoveaza circulația sângelui și  stimulii de apărare ai organismului. Varietatea de mirosuri de sauna este o experiență. Aromele noastre concentrate se evaporă fără a lăsa nici un reziduu.

  În stoc

  Cantitate

  1 Litru

  5 Litri

  10 Litri

  30 Litri

  90,92 lei (TVA inclus)

  Golește

  Aromă Exotică

  Cantitate

  Sageata
  Sageata
  Iconita

  Retur gratuit în 15 zile

  Iconita

  Asistență telefonică gratuită

  Iconita

  Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

  Descriere

  Aromele de sauna concentrate sunt realizate din uleiuri esențiale pure și naturale. Ele eliberează căile respiratorii,  promoveaza circulația sângelui și  stimulii de apărare ai organismului. Varietatea de mirosuri de saună este o experiență. Aromele noastre concentrate se evaporă fără a lăsa nici un reziduu. Convingeți-vă de calitatea și gama largă de parfumuri! Aplicare: Aroma concentrată trebuie aplicată la o concentrație scăzută (în funcție de nevoile individuale și tipurile de arome) de 5-10 ml (recomandarea noastră )concentrat până la 1 litru de apă. Notă de siguranță: Se va folosi doar diluat cu apă. Produsul este inflamabil. A se păstra departe de surse de aprindere. A nu se păstra în sala de saună. A nu se păstra produsul la îndemâna copiilor. Utilizare: Sauna aromă concentrată se folosește doar diluată cu apă, a nu se pune în formă concentrată pe pietrele de saună. Cantitatea care se adăuga în apă depinde foarte mult de dorințele clientului și de fiecare aromă în parte. Atenție: Produsul este inflamabil, se pastrează ferit de surse de aprindere și nu se depozitează în sala de saună. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  white shape
  Iconita email

  Pentru oferte speciale introduceți adresa de email