white whape
sageata

Informatii

Arome de sauna – Natura

Aromele de sauna concentrate sunt realizate din uleiuri esențiale pure și naturale. Ele eliberează căile respiratorii,  promoveaza circulația sângelui și  stimulii de apărare ai organismului. Varietatea de mirosuri de sauna este o experiență. Aromele noastre concentrate se evaporă fără a lăsa nici un reziduu.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Cantitate

90,92 lei (TVA inclus)

Aromă Natură

90,92 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Aromele de sauna concentrate sunt realizate din uleiuri esențiale pure și naturale. Ele eliberează căile respiratorii,  promoveaza circulația sângelui și  stimulii de apărare ai organismului. Varietatea de mirosuri de saună este o experiență. Aromele noastre concentrate se evaporă fără a lăsa nici un reziduu. Convingeți-vă de calitatea și gama largă de parfumuri! Aplicare: Aroma concentrată trebuie aplicată la o concentrație scăzută (în funcție de nevoile individuale și tipurile de arome) de 5-10 ml (recomandarea noastră )concentrat până la 1 litru de apă. Notă de siguranță: Se va folosi doar diluat cu apă. Produsul este inflamabil. A se păstra departe de surse de aprindere. A nu se păstra în sala de saună. A nu se păstra produsul la îndemâna copiilor. Utilizare: Sauna aromă concentrată se folosește doar diluată cu apă, a nu se pune în formă concentrată pe pietrele de saună. Cantitatea care se adăuga în apă depinde foarte mult de dorințele clientului și de fiecare aromă în parte. Atenție: Produsul este inflamabil, se pastrează ferit de surse de aprindere și nu se depozitează în sala de saună. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Recenzii

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


    Inscriere Newsletter

    Vino în comunitatea noastră!

    Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

    În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.