Clor Lichid 1000L, stabilizat, 13%

Substanță biocidă lichidă utilizată pentru dezinfecția apei din piscină.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

6.707,83 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata
Categorie:

Vezi Clor Lichid și în alte cantități:

Descriere

Substanță biocidă lichidă utilizată pentru dezinfecția apei din piscină. Clor Lichid este un compus anorganic al clorului, stabilizat. Produsul conţine: 13% Hipoclorit de sodiu. Datorită stabilizării sale speciale, Clor Lichid poate fi depozitat pentru aproximativ trei luni. Datorită acestei caracteristici excepţionale, Clor Lichid poate fi utilizat fără probleme direct din ambalajul în care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai ales dacă este disponibilă o instalaţie de măsurare şi tehnică de control.

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Utilizare:

Se utilizează prin pompe de dozare, cu o instalaţie de măsurare şi tehnică de control. Doza inițială (tratamentul șoc) pentru piscine și bazine de înot este de 30 ml pe m³ de apă. Pentru utilizarea curentă în piscine se urmărește menținerea clorului liber (DPD) la valoarea de minim 0.5ppm. Cantitatea necesară depinde și de temperatura apei, calitatea și sursa apei, frecventarea piscinei sau bazinului de înot.

Durata de timp necesară pentru efectul biocid este de 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesional, populație.

COVID -19

TOATE produsele noastre (Clor, Stabiclor, Hipoclorit de sodiu) au AVIZ de BIOCIDE conform Ministerului Sănătății. NU cumpărați CLOR fără AVIZ.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clor Lichid 25L, stabilizat, 13%”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *