-15%

Clor Tablete 20 – 10kg - Clor rapid tablete efervescente piscină

Substanță biocidă solidă în formă de pastile cu greutate de 20g, utilizată pentru dezinfecția apei din piscină. Produsul conţine 56% clor activ.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

366,81 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata
Categorie:

Vezi Clor Tablete 20 și în alte cantități:

Descriere

Substanță biocidă solidă în formă de pastile cu greutate de 20g, utilizată pentru dezinfecția apei din piscină. Produsul conţine 56% clor activ.

Clor Tablete 20 efervescente sunt pastile organice de clor, ce se dizolvă rapid, fără reziduuri şi fără a influenţa valoarea pH-ului. Sunt folosite la tratarea şi dezinfecția apei de piscina, sunt rezistente la descompunerea rapidă cauzată de căldura artificială sau de radiaţiile solare și sunt stabilizate, astfel încât nu va mai fi nevoie de un stabilizator al clorului. Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Utilizare:

pH-ul apei trebuie reglat înainte de fiecare utilizare între valorile 7.0-7.4. de apă. La funcţionarea curentă este suficientă adăugarea la fiecare zi, a 2 pastile la fiecare 10 metri cubi de apă. Clor Tablete 20 efervescente nu se aruncă în bazinul piscinei, deoarece, din cauza concentraţiei de clor eliberată, se poate decolora podeaua bazinului (în cazul în care aveți finisaj vopsit sau liner PVC).

Toate dozajele sunt informative.

Durata de timp necesară pentru efectul biocid este 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului şi a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț şi căldură excesivă. Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesional; populație.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clor Tablete 20 – 50kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *