white whape
sageata

Informatii

DAISY Sistem Integrat

Dryden Aqua a dezvoltat un sistem integrat de tratare a apei din piscine, în care toate componentele lucrează împreună pentru a oferi un sistem în care performanța este mult mai bună decât cea a sumei părților sale. Ca și companie de biologie marină ce lucrează în industria piscinelor, avem o cunoaștere unică atât a chimiei cât și a biologiei apei.Vezi documentaţia PDF aici.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

DAISY Sistemul Integrat Dryden Aqua pentru apă curată ca lacrima și sănătoasă în piscine.

 

Dryden Aqua a dezvoltat un sistem integrat de tratare a apei din piscine, în care toate componentele lucrează împreună pentru a oferi un sistem în care performanța este mult mai bună decât cea a sumei părților sale. Ca și companie de biologie marină ce lucrează în industria piscinelor, avem o cunoaștere unică atât a chimiei cât și a biologiei apei.

 

Această combinație de cunoaștere ne-a permis să proiectăm un sistem complet integrat ce oferă cea mai bună calitate posibilă a apei cu cea mai mică cantitate de bacterii. Rezultatul este o apă foarte curată, deci se necesită mai puțin clor pentru a păstra apa sigură. Cu cât se utilizează mai puțin clor, cu atât există o concentrație mai mică de produși secundari ai dezinfectării cu clor.

 

Perspectiva sistemului integrat de tratare a apei de la Dryden Aqua face întocmai acest lucru: în loc de a utiliza mai mulți și mai puternici dezinfectanți și echipament mai scump, proiectăm un proces de tratare a apei din piscine ce transformă apa pentru a face viața și reproducerea bacteriilor și a paraziților mai dificilă. Putem realiza acest lucru deoarece suntem biologi. Știm de ce au nevoie bacteriile pentru a se dezvolta, și putem îndepărta acest lucru. Este o metodă mai bună decât a încerca să le ucidem cu substanțe chimice, odată ce bacteriile s-au stabilit în circuitul unei piscine. De aceea noi reușim să atingem o calitate a apei din piscine ce este aproape liberă de bacterii și paraziți.

 

Metoda noastră se bazează pe trei elemente cheie

 

Ca o consecință a bio-rezistenței AFM®, bacteriile nu au un substrat pe care se pot dezvolta și înmulți. Îndepărtăm nutrienții bacteriilor prin coagulare avansată, floculare și filtrare.

 

DAISY: Sistemul nostru integrat Dryden Aqua filtrează aproape tot din apă și reduce necesitatea de clor la nivelele cele mai scăzute posibil. Cu cât necesitatea oxidării cu clor este mai mică, cu atât scade concentrația de produși secundari ai dezinfectării cu clor din apă și din aerul imediat deasupra apei.

 

 

DA-GEN + Dryden DAISY® = DAISY+

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Recenzii

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x

    Inscriere Newsletter

    Abonează-te la newsletter și beneficiezi de

    5% discount