white whape
sageata

Informatii

-15%
-15%

Dolphin Supreme M500

Aparatul Dolphin Supreme M500 face posibil să beneficiați de piscina Dv. la gradul de confort cel mai ridicat, - datorită programărilor făcute cu telecomanda și programelor de curățat, care asigură o curățenie și igienă maximă.  Poate fi utilizat la piscine cu o lungime maximă de 15 metri lungime. Aparatul Supreme M500 curăță pardoseala, pereții, linia de plutire fără să fie necesară intervenția dvs.

  În stoc

  Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

  5.899,90 lei (TVA inclus)

  Cantitate

  Sageata
  Sageata
  Iconita

  Retur gratuit în 15 zile

  Iconita

  Asistență telefonică gratuită

  Iconita

  Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

  Descriere

  • Model cu perii Wonder Brush
  • Cărucior de transport
  • CleverClean
  • Service rapid
  • Motor Dual-Drive
  • Giroscop
  • Porozitate de filtrare cu două niveluri
  • Indicator de saturație a filtrului
  • Aplicatie pe telefon
  • Joncțiune rotativă
  • Fricționare cu activitate triplă
  • Curățarea pardoselii, pereților și liniei de plutire


  Perii cu efect triplu

  Periile cu efect triplu asigură o frecare și curățire cu efect deosebit. Peria activă se rotește cu o viteză de 2,5 ori mai mare decât viteza robotului, în consecință frizează algele și bacteriile, apa piscinei Dv. va deveni curată, transparentă și sănătoasă.

  Casetă de filtrare ultrafină, care poate fi completată și cu filtre cu plasă

  Filtrarea cu două niveluri asigură pe lângă orice condiții din piscină o filtrare fără obturații. La începutul sezonului folosiți filtrul cu plasă pentru îndepărtarea reziduurilor mai mari, iar cu caseta ultrafină filtrați impuritățile fine și mai mari.

  Alimentare multifuncțională

  Programe de curățare, ciclu de timp și program săptămânal ușor de programat, activare cu întârziere și verificarea condiției filtrului, toate aceste programe prin unitatea de control cu ecran tactil.

  Acoperire CleverClean™ – sistem de manevrare precis

  Softul de scanare și sistemul de manevrare dezvoltat supraveghează curățirea pardoselii, a pereților și a liniei de plutire pe traseul cel mai eficient. Aparatul Dolphin ocolește obstacolele, și revine rapid la traseul de curățire original, conform modelului programat.

  Articulație rotativă – sistem care evită înnodarea cablurilor

  Datorită cablurilor legate prin sistemul brevetat Dolphin puteți spune adio pentru totdeauna cablurilor înnodate!. În funcție de felul cum se mișcă aparatul Dolphin de-alungul piscinei, articulația rotativă permite cablului să rămână liber tot timpul, și robotul să acceseze toate punctele piscinei.


  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  white shape
  Iconita email

  Pentru oferte speciale introduceți adresa de email