Dolphin Wave 100 - Solutii Piscina
white whape
sageata

Informatii

-9%
Robot piscină Dolphin Wave 100

Dolphin Wave 100

Robot piscină Dolphin Wave 100
Robotul Wave 100 este un aparat automat pentru curățarea eficientă a piscinelor de dimensiuni mici și medii, de până la 10 x 25 m.

În stoc

Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

lei 13.724,04 lei 12.490,60 (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Robotul Wave 100 este un aparat automat pentru curățarea eficientă a piscinelor de dimensiuni mici și medii, de până la 10 x 25 m. Sistemul giroscopic avansat asigură o scanare adecvată pentru acoperirea sistematică a suprafețelor podelei, a pereților și liniei de apă. Spațiul de filtrare de mare capacitate captează mizeria, praful și orice alt fel de resturi, lăsând suprafața piscinei curată după fiecare utilizare.  
  • Tehnologie CleverClean – tehnologie de scanare avansată care asigură acoperirea completă a podelei, a pereților și a liniei de apă.
  • Filtrare Easy Clean – Îndepărtarea particulelor de mizerie, oricât de mici ar fi acestea, pe durata întregului an
  • Design cu greutate scăzută – ușor de manevrat
  • Alimentare electrică Plug and Play – până la 90% mai eficient decât modele de aparate cu aspirație și presiune
  Curăță pereții și linia apei – acoperire completă a întregii piscine.   Navigare precisă – cu tehnologia CleverClean   Acoperirea CleverClean este posibilă mulțumită sistemului avansat de navigare și soft-ului de scanare. Aceastea asigură că fiecare centrimetru din piscină este curățaț folosind ruta cea mai eficientă.   Cablu pivotant – curățare neîntreruptă   Cablul nostru pivotant, patentat, nu se încurcă. Astfel, robotul se poate mișca cu ușurință și eficiență în piscină.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email