Inox Cleaner 10L - Detergent curățare inox piscină

Inox Cleaner este un agent de curăţare şi îngrijire pe bază de acizi, utilizat pentru menţinerea curăţeniei suprafeţelor de oţel. Inox Cleaner nu se va folosi pentru următoarele materiale: Zinc, cositor, aluminiu şi alte materiale sensibile la acizi.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

219,84 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Vezi Inox Cleaner și în alte cantități:

Descriere

Inox Cleaner este un agent de curăţare şi îngrijire pe bază de acizi, utilizat pentru menţinerea curăţeniei suprafeţelor de oţel.

Inox Cleaner nu se va folosi pentru următoarele materiale: Zinc, cositor, aluminiu şi alte materiale sensibile la acizi.

Inox Cleaner este complet biodegradabil!

Utilizare:
Înainte de începerea curăţării, suprafeţele trebuie umezite bine cu apă. Se aplică soluţia de curăţare şi se distribuie uniform cu un burete sau un prosop vâscos sau se şterg obiectele. Se lasă să acţioneze scurt timp (3-5 minute), apoi se spală cu apă şi se usucă suprafeţele tratate. La depunerile de calcar, se foloseşte Inox Cleaner concentrat, respectiv diluat în apă într-un procent de 1 – 1. Pentru îngrijirea curentă este suficientă o diluare de 1 – 1 până la 1 – 10. Aceste informaţii se bazează pe experienţele noastre. Nu putem oferi garanţii în acest sens.

Inox Cleaner se depozitează doar în ambalajele originale închise. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se proteja de îngheţ şi căldură.

Compoziție:
Acid fosforic 25 – 50 %; Propan 2-ol 1 – 5%; Polimer eter polialchilen glicol 1 – 5%;

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Inox Cleaner 5L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *