white whape
sageata

Informatii

Liqui Floc Substanță pentru flocularea apei din piscină

Liqui Floc este o clorură polimerică de aluminiu. Liqui Floc corespunde directivelor DIN 19643 pentru hidroxicloruri de aluminiu pentru prepararea apei şi este denumită şi este denumit şi policlorură de aluminiu (PAC).

  În stoc

  Cantitate

  5 Litri

  10 Litri

  25 Litri

  1000 Litri

  85,09 lei (TVA inclus)

  Golește

  Cantitate

  Sageata
  Sageata
  Iconita

  Retur gratuit în 15 zile

  Iconita

  Asistență telefonică gratuită

  Iconita

  Peste 500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

  Descriere

  Liqui Floc este o clorură polimerică de aluminiu.

   

  Liqui Floc corespunde directivelor DIN 19643 pentru hidroxicloruri de aluminiu pentru prepararea apei şi este denumit şi policlorură de aluminiu (PAC).

   

  Prin flocularea apei din piscină se separă substanţele fine, nedizolvate, precum şi cele dizolvate coloidal sub forma unor particule voluminoase. Flocularea este rezultatul unui proces de destabilizare şi creştere a particulelor. Impurităţile pot fi îndepărtate din apă prin sedimentare şi filtrare. De aceea, este foarte important ca într-o perioadă de timp cât mai scurtă să se formeze un ghemotoc mare, precum la Liqui Floc. Ghemotocul poate scos uşor din filtru prin spălare. Acest lucru nu este posibil dacă formarea ghemotocilor este înceată, deoarece acestea se infiltrează mult mai adânc în patul filtrului. Ca urmare, este necesară mai multă apă de respălare pentru a curăţa filtrul.

   

  Utilizare:

  Liqui Floc se dozează cu ajutorul unei pompe de dozare, din recipientul de livrare direct în apa din piscină. Distribuitorul de dozare trebuie instalat, pe cât posibil, înainte de pompa de recirculaţie.

   

  Liqui Floc se diluează preliminar, ca o clorură autentică policlorură de aluminiu! În funcţie de temperatură şi încărcare, bazinele de înot închise necesită între 0,1-3 gr/ m³ putere de recirculaţie.

   

  Aceste informaţii se bazează pe experienţele noastre. Nu putem oferi garanţii în acest sens.

   

  Liqui Floc se depozitează doar în ambalajele originale închise, ferite de îngheţ. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  Informații suplimentare

  Coroziv

  R36 Iritant pentru ochi

  1. Fraze de pericol:

   H290 Poate fi coroziv pentru metale

   H315 Provoacă iritaţii ale pielii

   H319 Provoacă iritaţii grave ale ochilor

  2. Fraze de risc:

   R36 Iritant pentru ochi

   R38 Iritant pentru piele

  3. Fraze de securitate:

   S26 La contactul cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se consultă medicul

   S36/37/39 A se purta echipament de protecție și mănuși de protecție corespunzătoare, a se proteja corespunzător ochii/fața

  4. Măsuri de prim - ajutor
   • Indicaţii generale: Se vor îndepărta obiectele vestimentare contaminate de produs. În caz de leşin, pacientul trebuie ţinut şi transportat în poziţie laterală cât mai stabilă.
   • După inhalare: Transport în aer liber. Repaus şi consultaţi un medic.
   • După contact cu pielea: Spălaţi imediat cu apă şi săpun şi clătiţi bine. Dacă iritaţia persistă, consultaţi medicul.
   • După contact cu ochii: Spălaţi ochii cu multă apă, ţinând pleoapele deschise.
   • După ingerare: Clătiţi gura şi beţi apă multă. Consultaţi imediat medicul.
   • Instrucţiuni pentru medic: Tratament local al simptomelor de iritaţie. Nu induceţi voma. Pericol de distrugere a stomacului. În caz de iritare a căilor respiratorii, se vor inspira 5 doze de aerosoli cu Dexametazonă la fiecare 10 minute, până ce durerile încetează. Dacă totuşi se ia în calcul un edem pulmonar, vor exista simptome latente timp de două zile. Repaus la pat. Profilaxia infecţiei. La nevoie, oxigen.
   • Pot apărea următoarele simptome: Arsuri şi dureri ale ochilor, mucoasei nazale şi faringelor, precum şi ale ochilor. Pot apărea băşici. Tuse, sufocaţie, pericol de asfixiere. Pericol de formare a unui edem pulmonar (chiar cu întârziere de câteva zile).

  A se consulta instrucţiunile speciale/fişa tehnică de securitate

  white shape
  Iconita email

  Pentru oferte speciale introduceți adresa de email