Metal Free 5L - Soluție curățare metale din piscină

Metal Free este un lichid sechestrant de metale din apa din bazinele de înot.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

176,64 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Vezi Metal Free și în alte cantități:

Descriere

Metal Free este un lichid sechestrant de metale din apa din bazinele de înot. Este un amestec sinergetic complex de compuși fosfonați, formulați special pentru fixarea metalelor din apa piscinelor, prevenind formarea depunerilor de oxizi metalici în piscine, precum și a reacțiilor nedorite – apă maro, verzuie sau roșiatică, urmare firească a utilizării dezinfectanților în piscină.

Cantitate: 5L, 25L

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Utilizare: NU SE FACE DOZA SOC DE CLOR SAU DE OXIGEN CAND SE FOLOSESTE METAL FREE!!!  În funcție de concentrația fierului în apă, doza initiala 80ml/m3 (800ml/10m3), doza de intretinere lunara: 30ml/m3 (300ml/10m3). Se diluează într-un recipient cu apă de piscină doza necesară conform volumului piscinei, care se distribuie uniform pe suprafața piscinei seara și fără a avea înotători în piscină. Dozajele sunt informative și depind de tipul apei, duritate , climă, compuși metalici etc.

În cazul apelor în care duritatea apei depășește 45” F sau cu continut de metale mai mare de 1mg/l, dozajul se dublează. Metal Free se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldura excesivă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Accesul persoanelor în zonă se poate face imediat după administrare fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului şi a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesionali și populație.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Metal Free 1L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *