-16%

Pachet solutii tratare apa mini piscine supraterane, cu filtre cartus

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

208,16 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Descriere

Pachetul contine: Clor granulat 1kg + Ph minus granulat 1.5kg + Anti Alge Algenex 1ltr + Multitabs 1.4kg

Clor Granulat este rezistent la descompunerea rapida cauzata de caldura artificiala sau de radiatiile solare.

Substanta biocida granulata utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Clor Granulat este un compus organic al clorului, rapid solubil. Produsul contine 65%-1,3-Diclor-triozin-2,4 trion sare de sodiu dihidrat.

Clor Granulat este stabilizat, astfel incat nu va mai fi nevoie de un stabilizator al clorului.Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!

Utilizare:

pH-ul apei trebuie reglat inainte de fiecare utilizare intre valorile 7.0-7.4. La umplerea bazinului se adauga 4 – 6 g Clor Granulat la 1 m³ de apa. La functionarea curenta este suficienta adaugarea intr-un bazin de inot inchis a 2-3 g/ m³ la fiecare 2-3 zile, iar pentru piscinele neacoperite si publice se va dubla cantitatea.

Clor Granulat nu se arunca in bazinul piscinei, deoarece, din cauza concentratiei de clor eliberate, se poate decolora podeaua bazinului.

Durata de timp necesara pentru efectul biocid este de 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva.

Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesional, populatie.

Algenex este o solutie organica in stare lichida, utilizata pentru combaterea algelor din piscine si bazinele de inot.

Produsul contine 14 % Polimer de metan metil N-amina (cu metil clor) oxiran, polimer clorura de amoniu cuaternar. Dezinfectia si impiedicarea aparitiei algelor, respectiv distrugerea algelor cu Algenex are acelasi efect atat in medii acide, cat si in medii alcaline.

Algenex se utilizeaza pentru toate tipurile de filtre de piscine, ca de exemplu filtru nisip, filtru kieselgur si filtru plastic. Nu apar probleme cu spuma sau lipiri ale filtrelor. Un alt avantaj este rezistenta absoluta la clor. Algenex poate fi utilizat in timpul adaugarii necesare de clor fara a-si pierde eficienta.

In concentratia indicata, Algenex nu irita nici ochii, nici pielea. Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!

Utilizare:

Se pulverizeaza sau se aplica o solutie de 1-2% pe intreg bazinul, mai ales in colturi sau la crapaturi, dupa curatarea prealabila temeinica a bazinului.La umplere se adauga 0,5 ltr Algenex /50m3 apa piscina iar saptamanal sau dupa fiecare ploaie se adauga 10ml Algenex / m3. Nu spumeaza fiind polimerquaternar nu sare !!!! In caz de atac puternic al algelor se dubleaza cantitatea de ALGENEX introdusa in piscina.

ATENTIE! Nu utilizati Algenex in crescatorii de pesti si acvarii!

Durata de timp necesara pentru efectul biocid este de 72 ore. Accesul persoanelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva.

Clor MultiTabs Tablete 200 gr. sunt pastile organice multifunctionale, ce se dizolva incet, in 7 zile, fara reziduuri si fara a influenta valoarea pH-ului si sunt folosite la tratarea si dezinfectia apei de piscina.

Substanta biocida solida in forma de pastile cu greutate de 200g utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Produsul contine 90% clor activ (Symclosene), 4% acid boric, 3% sulfat de aluminiu.

Multitabs sunt rezistente la descompunerea rapida cauzata de caldura artificiala sau de radiatiile solare. Multitabs sunt stabilizate, astfel incat nu va mai fi nevoie de un stabilizator al clorului.

Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!

Utilizare:

pH-ul apei trebuie reglat inainte de fiecare utilizare intre valorile 7.0-7.4. La umplerea bazinului, se adauga 1 pastila la fiecare 20 metri cubi de apa. La functionarea curenta este suficienta adaugarea intr-un bazin de inot inchis, la fiecare 7 zile, a 1 pastile la fiecare 40 metri cubi de apa, iar pentru piscinele neacoperite se va dubla cantitatea.

Multitabs nu se arunca in bazinul piscinei, deoarece, din cauza concentratiei de clor eliberate, se poate decolora podeaua bazinului.

Durata de timp necesara pentru efectul biocid este de 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva.

Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesional, populatie.

PH minus Granulat este un acid solid utilizat pentru scaderea valorii pH-ului.

Valoarea pH-ului apei din piscina trebuie sa se incadreze intre 7,0-7,2. Daca valoarea pH-ului este mai mare de 7,6, pot aparea iritatii ale pielii si mucoasei, inrosiri ale ochilor cu mancarimi, precum si tulburari ale apei din piscina. In plus, reduce foarte mult capacitatea de dezinfectare a preparatelor din clor.

pH minus Granulat nu contine chloride sau substante poluante si este usor de utilizat.

Utilizare: Ph minus granulat 15gr/m3 pentru a scadea valoarea ph-ului cu 0.2 unitati. (75gr/5m3, 150gr/10m3, 300gr/20m3).

Exemplu: La piscina de 10m3 se utilizeaza 150 gr Ph minus granulat pentru a scadea ph-ul de la 7.6 la 7.4.

pH minus Granulat se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva. A nu se lasa la indemana copiilor. Accesul persoanelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta.

Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesionali si populatie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet solutii tratare apa mini piscine supraterane, cu filtre cartus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *