pH plus Microperle

pH plus microperle este o pulbere alcalină sub forma de microperle utilizată pentru creşterea valorii pH-ului apei din piscine si bazinele de înot. Valoarea pH-ului a apei din piscină trebuie să se încadreze intre 7,0-7,4. Dacă valoarea pH-ului scade sub 7,00, atunci pot apărea iritaţii ale pielii şi mucoasei, înroșiri ale ochilor cu mâncărimi, precum şi tulburări ale apei din piscină. In plus, apa devine agresivă şi prin coroziune poate provoca daune materiale.

Cere ofertă

Descriere

pH plus microperle este o pulbere alcalină sub formă de microperle utilizată pentru creşterea valorii pH-ului apei din piscine și bazinele de înot.

Valoarea pH-ului a apei din piscină trebuie să se încadreze intre 7,0-7,4. Dacă valoarea pH-ului scade sub 7,00, atunci pot apărea iritaţii ale pielii şi mucoasei, înroșiri ale ochilor cu mâncărimi, precum şi tulburări ale apei din piscină. In plus, apa devine agresivă şi prin coroziune poate provoca daune materiale.

pH plus pulbere nu conţine cloruri sau substanţe poluante şi este uşor de utilizat.

Utilizare:

Este suficientă o cantitate de circa 1,0 kg pH plus microperle diluată în 8-10 litri de apă care se adăuga la 100 m³ de apă in piscină, pentru a creşte valoarea pH-ului cu 0,2.

Accesul oamenilor sau a animalelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesional și populație!