white whape
sageata

Informatii

Pompă de căldură Articline Full Inverter

Sună acum pentru a primi o ofertă personalizată și un preț imbatabil !

Pentru piscine pana la 85 m3!

 

AVANTAJE:

 • Tehnologie 4 anotimpuri
 • Eficient & economic
 • Foarte silențios
 • Dezghețarea automată prin inversarea ciclului
 • Twisted Tech © schimbător de căldură din titan
 • Compatibil cu tratamentul cu sare

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Pentru anul 2021, Poolex Articline se reînnoiește prin adoptarea tehnologiei complete inverter și prin designul elegant.Special concepută pentru a rezista la temperaturi scăzute, pompa de căldură Articline Premium F.I. este echipată cu tehnologie avansată de invertor complet pentru a vă oferi întotdeauna mai multe economii. Datorită pornirii progresive ușoare și funcționării continue la capacitate redusă pentru a menține temperatura setată, articolul fi poate economisi până la 35% din consumul de energie. Filozofia de bază a Articline Premium F.I. este rezolvarea problemei încălzirii piscinelor pe tot parcursul anului, pe 100% din teritoriul francez și 80% din teritoriul european. Pentru aceasta, pompa de căldură este echipată cu o supapă cu 4 căi și un compresor GMCC avansat, două componente esențiale ale ciclului de dezghețare, utilizate în industria frigorifică. Toate acestea se traduc prin performanțe remarcabile în intervale de temperatură foarte scăzute, cu un COP optim de aproximativ 7.6 făcând din Articline Premium F.I. pompa de căldură ideală pentru zonele montane sau pentru condiții climatice extreme. Piscina devine o atracție pe tot parcursul anului, indiferent de temperatura exterioară, chiar și la -25 ° C. Poolstar, sigur de fiabilitatea gamei sale Premium, își extinde garanția la 3 ani și oferă un serviciu de reparații la sediul clientului în anumite condiții. 

Tehnologie Full Inverter

Popular în sectoarele de încălzire și aer condiționat, tehnologia Full Inverter reglează cu precizie ventilatorul și compresorul, transformând pompa de căldură într-o pompă inteligentă.Spre deosebire de o pompă de căldură tradițională, compresorul Full Inverter pornește treptat. Dacă temperatura setată este departe de temperatura reală a piscinei, un regulator automat crește capacitatea pompei de căldură pentru o creștere rapidă a temperaturii. În timpul sezonului de înot și pentru a menține temperatura setată, pompa de căldură funcționează la putere redusă.Această funcționare constantă înseamnă că pompa de căldură completă invertor funcționează într-un mod mai stabil și păstrează compresorul de la porniri și opriri nedorite, ceea ce duce la economii de energie de peste 35%.   

Operează până la -25°C

Un program de antigel care include o supapă cu 4 căi activează automat compresorul pompei de căldură, precum și pompa de circulație imediat ce temperatura apei scade sub 2°C.  

Îmbrăcat în carcasă de aluminiu

Îmbrăcat în carcasa de aluminiu, pompa de căldură ArticLine F.I. se amestecă chiar în decorul exterior.Dincolo de eleganța pe care o aduce pompei de căldură, acest material, care este mai moale decât oțelul, este deosebit de rezistent la condițiile meteorologice nefavorabile și reduce în continuare nivelul său de zgomot.  

Indicatoare cu LED-uri integrate

Indicatoarele cu LED-uri integrate în partea din față a pompei de căldură îi oferă un stil colorat, oferind în același timp funcționalitatea tehnică cea mai utilă: Vizualizarea instantanee a stării de funcționare a pompei.Verde: Temperatura țintă a fost atinsă Albastru: Piscina este încălzită Roșu: Pompa de căldură nu funcționează  

Conexiune Wi-Fi integrată

Deoarece o pompă de căldură, indiferent de capacitatea sa, trebuie să fie la fel de ușor de utilizat, Dreamline Premium F.I. poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului dvs. Prin Wi-fi, utilizând un panou de control situat pe pompă.               Prețul afișat este pe bucată. Poza este cu caracter orientativ. Prețurile sunt valabile cu livrare la Arad. În prețul produselor nu este inclus transportul, instalarea sau manipularea ulterioară. Tot conținutul (text, imagini, descrieri, date tehnice etc.) nu este obligatoriu și se poate modifica fără o notificare prealabilă.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompă de căldură Articline Full Inverter”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.