TYP 210 5L - Degresant pentru linia apei piscină

Typ 210 este un agent alcalin de curăţare, adecvat pentru suprafeţele din piscine şi instalaţii sanitare. Typ 210 se utilizează la îndepărtarea fără probleme a grăsimii de pe marginea bazinelor de înot. Dizolvă repede şi bine, mai ales murdărie uleioasă şi cu conţinut de grăsimi, sedimente atmosferice, funingine etc.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

90,52 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Vezi TYP 210 și în alte cantități:

Descriere

Typ 210 este un agent alcalin de curăţare, adecvat pentru suprafeţele din piscine şi instalaţii sanitare.

Typ 210 se utilizează la îndepărtarea fără probleme a grăsimii de pe marginea bazinelor de înot. Dizolvă repede şi bine, mai ales murdărie uleioasă şi cu conţinut de grăsimi, sedimente atmosferice, funingine etc.

Typ 210 este complet biodegradabil!

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Utilizare:
În funcţie de gradul de murdărie, Typ 210 se diluează cu apă în procent de 1:5. Pentru suprafețele foarte murdare sau cu mizerie învechită se folosește în diluție de 1:1 sau în stare pură. Se aplică pe suprafețe, se lasă să acţioneze puţin timp şi apoi se îndepărtează prin clătire cu multă apă. La aplicarea în aparate de înaltă presiune, se recomandă o concentraţie de 1:50.

Typ 210 se pastrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Accesul persoanelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesionali și populație!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TYP 210 25L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *