white whape
sageata

Informatii

WINNER

O pompă cu autoamorsare pentru bazine cu un prefilter mare pentru a genera o capacitate foarte mare de filtrare. Un filtru cu un capac transparent din policarbonat pentru a putea vedea cu ușurință interiorul coșului de prefiltrare. Nu este posibil un contact electric cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este în contact cu acesta.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Model

1.558,48 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

O pompă cu autoamorsare pentru bazine cu un prefilter mare pentru a genera o capacitate foarte mare de filtrare. Un filtru cu un capac transparent din policarbonat pentru a putea vedea cu ușurință interiorul coșului de prefiltrare. Nu este posibil un contact electric cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este în contact cu acesta. Coșul de prefiltrare cu volum mare pentru a putea oferi o filtrare de înaltă calitate și care nu necesită curățarea constantă a coșului atunci când piscina este excesiv de murdară. Tasta capacului prefiltrului furnizată standard cu fiecare pompă, ceea ce permite deschiderea fără efort a capacului și un confort sporit, deoarece este posibil să o țineți cu ambele mâini. Potrivit pentru a lucra cu apă de mare datorită etanșării mecanice AISI-316 din oțel inoxidabil.

 

Caracteristici

 • Pompă electrică cu autoaprovizionare pentru bazine cu prefilter mare, care, împreună cu performanțele hidraulice excelente, oferă o capacitate foarte mare de filtrare.
 • Un filtru cu un capac transparent din policarbonat care permite cu ușurință inspectarea interiorului sitei de prefiltrare.
 • Nu există un contact electric posibil cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este deschisă.
 • Include o cheie standard pentru deschiderea fără efort a capacului pre-filtrului.
 

Caracteristici constructive

 • Corpul pompei, capacul corpului pompei, difuzorul și cheia de deschidere din polipropilenă, rezistente la produsele chimice din bazine și armate cu fibră de sticlă, garantând o durată excelentă.
 • Etanșare mecanică din oțel inoxidabil AISI-316.
 • Șuruburi din oțel inoxidabil AISI 304.
 

Motor

 • Motor asincron standard, etanșat de ventilația exterioară. Protecție IP-55, 50-60 Hz. Izolația din clasa F.
 • Rulmenții de motor selectați pentru a asigura o durată lungă și silențioasă de funcționare.
 

Temperatura maximă a apei: +40°C.

 

O sită cu pre-filtru de volum mare pentru a putea oferi o filtrare de înaltă calitate și care nu necesită curățarea constantă a sitei atunci când piscina este murdară excesiv.

 

Capul de pre-filtru furnizat standard cu fiecare pompă, care permite deschiderea fără efort a capacului și un confort sporit, deoarece poate fi ținut cu ambele mâini.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „WINNER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.