white whape
sageata

Informatii

Gebasan Soluție detartrantă pentru piscină

Gebasan este un concentrat cu efect detartrant, pe bază de acizi minerali, ce nu atacă suprafeţele, pentru menţinerea curăţeniei.Gebasan îndepărtează radical, fără a afecta suprafeţele, depuneri minerale, pete de rugină, murdării cu conţinut de grăsimi din băi, duşuri şi toalete, piscine publice si private.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Cantitate

88,53 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Gebasan este un concentrat cu efect detartrant, pe bază de acizi minerali, ce nu atacă suprafeţele, pentru menţinerea curăţeniei. Gebasan îndepărtează radical, fără a afecta suprafeţele, depuneri minerale, pete de rugină, murdării cu conţinut de grăsimi din băi, duşuri şi toalete, piscine publice si private. Gebasan nu conţine acid clorhidric şi este complet biodegradabil!Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare! Utilizare: Înainte de începerea curăţării, suprafeţele trebuie umezite bine cu apă. Pentru curăţarea săptămânală, se foloseşte Gebasan in diluție de pana la 1:5. După acţiunea corespunzătoare, se spală cu apă. Pe suprafeţele emailate se foloseşte Gebasan diluat doar în procent de minim 1:4, dar nu se lasă să acţioneze, ci se spală imediat cu multă apă. Gebasan se pastrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Accesul persoanelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesionali și populație! Substanțe active: 100g soluție conțin: acid fosforic 5g, propan-2-ol 3g , Isotridecanol etoxilat 1,5g.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Informații suplimentare

Iritant

R36 Iritant pentru ochi

 1. Fraze de risc:

  R36 Iritant pentru ochi

  R41 Risc de leziuni oculare grave

 2. Fraze de securitate:

  S2 A nu se lăsa la îndemâna copiilor

  S26 La contactul cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se consultă medicul

  S36/37/39 A se purta echipament de protecție și mănuși de protecție corespunzătoare, a se proteja corespunzător ochii/fața

 3. Măsuri de prim - ajutor
  • Indicaţii generale: Se vor îndepărta obiectele vestimentare contaminate de produs. În caz de leşin, pacientul trebuie ţinut şi transportat în poziţie laterală cât mai stabilă.
  • După inhalare: Transport în aer liber. Repaus şi consultaţi un medic.
  • După contact cu pielea: Spălaţi imediat cu apă şi săpun şi clătiţi bine. Dacă iritaţia persistă, consultaţi medicul.
  • După contact cu ochii: Spălaţi ochii cu multă apă, ţinând pleoapele deschise.
  • După ingerare: Clătiţi gura şi beţi apă multă. Consultaţi imediat medicul.
  • Instrucţiuni pentru medic: Tratament local al simptomelor de iritaţie. Nu induceţi voma. Pericol de distrugere a stomacului. În caz de iritare a căilor respiratorii, se vor inspira 5 doze de aerosoli cu Dexametazonă la fiecare 10 minute, până ce durerile încetează. Dacă totuşi se ia în calcul un edem pulmonar, vor exista simptome latente timp de două zile. Repaus la pat. Profilaxia infecţiei. La nevoie, oxigen.
  • Pot apărea următoarele simptome: Arsuri şi dureri ale ochilor, mucoasei nazale şi faringelor, precum şi ale ochilor. Pot apărea băşici. Tuse, sufocaţie, pericol de asfixiere. Pericol de formare a unui edem pulmonar (chiar cu întârziere de câteva zile).

A se consulta instrucţiunile speciale/fişa tehnică de securitate

Recenzii

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.