white whape
sageata

Informatii

Hipoclorit de sodiu 13.1% (Clor activ – 12.5%)

Avizat biocid pentru suprafețe și tratare apă. Concentrație conform registrului. IBC 1200 kg.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Descarcă gratuit Ghidul de Iernare

Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Hipoclorit de sodiu 13.1% ( Clor activ – 12.5%)
 
– IBC 1200 kg 
 
Avizat biocid pentru suprafețe și tratare apă. Concentrație conform registrului.
 
Utilizare
 
Dezinfecția apei potabile. Dezinfectant pentru pardoseli, sticlărie, obiecte din faianță și porțelan, instalații sanitare cu excepția unităților medicale.
 
Dozaj
 
 pentru tratare apă potabilă: Doză de hipoclorit de sodiu necesară pentru tratare, denumită „clor necesitate” se stabilește practic, în funcție de sursa de proveniență a apei (apă de suprafață, apă subteran).Concentrația soluției de lucru pentru domeniu tratare apă (TP 5): se recomandă dozarea produsului hipoclorie de sodiu ca atare, respectiv soluții 10% si 20%, cu menținerea valorii clorului liber rezidual la max. 0.5 mg/l clor activ ( Leghea nr. 458/2002, privind calitatea apei potabile: < sau = 0.5 mg/l si a HG 974/2004 pentru aprobarea Normelor de supraveghere, inspecție și monitorizarea calității apei potabile și a procedurii de autorizare sanitară a protecției și distribuției apei potabile.Concentrația soluției de lucru pentru domeniul dezifectant și algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale (TP 2) – apă de piscină: soluții 10%-20%.Concentrația pentru utilizarea produsului biocid a fost recomandată, în baza rezultatelor de eficacitate, cu obligativitatea menținerii nivelului clorului liber în limitele impuse de legislația în vigoare pentru apa de piscine (Ordin MS. 119/2014: 0.5-1.5 mg/l).Concentrația soluției de lucru pentru domeniul dezinfectant și algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale ( TP 2)dezinfectant suprafețe: produsul se diluează cu apă până la atingerea unei concentrații de 1.25% clor activ (diluție 10-20%).Mod de aplicare: se diluează 100ml produs concentrat (12.5%) într-un litru de apă. Soluția diluată se aplică pe suprafețe, pardoseli, incinte, spații publice și private și se lasă să acționeze timp de 15-60 minute. Suprafețele pe care se aplică produsul se lasă să se usuce, spațiile se aerisesc foarte bine, apoi se verifică să nu mai existe miros de clor în acestea.COVID -19TOATE produsele noastre (Clor, Stabiclor, Hipoclorit de sodiu) au AVIZ de BIOCIDE conform Ministerului Sănătății. NU cumpărați CLOR fără AVIZ.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Informații suplimentare

 1. Fraze de pericol:

  H302 Nociv în caz de ingerare

  H314 Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor

  H332 Nociv în caz de inhalare

  H400 Foarte toxic pentru organismele acvatice

  H335 Foarte toxic pentru organismele acvatice

  EUH031 În contact cu acizii degajă un gaz toxic

 2. Fraze de pericol:

  P210 A se păstra departe de surse de căldura / scântei / flăcări deschise / suprafețe încinse. - Fumatul interzis.

  P221 Luați toate măsurile de precauție pentru a evita amestecul cu combustibili

  P261 Evitați sa inspirați vaporii

 3. Măsuri de prim - ajutor
  • Indicaţii generale: Se vor îndepărta obiectele vestimentare contaminate de produs. În caz de leşin, pacientul trebuie ţinut şi transportat în poziţie laterală cât mai stabilă.
  • După inhalare: Transport în aer liber. Repaus şi consultaţi un medic.
  • După contact cu pielea: Spălaţi imediat cu apă şi săpun şi clătiţi bine. Dacă iritaţia persistă, consultaţi medicul.
  • După contact cu ochii: Spălaţi ochii cu multă apă, ţinând pleoapele deschise.
  • După ingerare: Clătiţi gura şi beţi apă multă. Consultaţi imediat medicul.
  • Instrucţiuni pentru medic: Tratament local al simptomelor de iritaţie. Nu induceţi voma. Pericol de distrugere a stomacului. În caz de iritare a căilor respiratorii, se vor inspira 5 doze de aerosoli cu Dexametazonă la fiecare 10 minute, până ce durerile încetează. Dacă totuşi se ia în calcul un edem pulmonar, vor exista simptome latente timp de două zile. Repaus la pat. Profilaxia infecţiei. La nevoie, oxigen.
  • Pot apărea următoarele simptome: Arsuri şi dureri ale ochilor, mucoasei nazale şi faringelor, precum şi ale ochilor. Pot apărea băşici. Tuse, sufocaţie, pericol de asfixiere. Pericol de formare a unui edem pulmonar (chiar cu întârziere de câteva zile).

A se consulta instrucţiunile speciale/fişa tehnică de securitate

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hipoclorit de sodiu 13.1% (Clor activ – 12.5%)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.