white whape
sageata

Informatii

Inox Cleaner

Inox Cleaner este un agent de curăţare şi îngrijire pe bază de acizi, utilizat pentru menţinerea curăţeniei suprafeţelor de oţel. Inox Cleaner nu se va folosi pentru următoarele materiale: Zinc, cositor, aluminiu şi alte materiale sensibile la acizi.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Cantitate

147,33 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Inox Cleaner este un agent de curăţare şi îngrijire pe bază de acizi, utilizat pentru menţinerea curăţeniei suprafeţelor de oţel. Inox Cleaner nu se va folosi pentru următoarele materiale: Zinc, cositor, aluminiu şi alte materiale sensibile la acizi. Inox Cleaner este complet biodegradabil! Utilizare: Înainte de începerea curăţării, suprafeţele trebuie umezite bine cu apă. Se aplică soluţia de curăţare şi se distribuie uniform cu un burete sau un prosop vâscos sau se şterg obiectele. Se lasă să acţioneze scurt timp (3-5 minute), apoi se spală cu apă şi se usucă suprafeţele tratate. La depunerile de calcar, se foloseşte Inox Cleaner concentrat, respectiv diluat în apă într-un procent de 1 – 1. Pentru îngrijirea curentă este suficientă o diluare de 1 – 1 până la 1 – 10. Aceste informaţii se bazează pe experienţele noastre. Nu putem oferi garanţii în acest sens. Inox Cleaner se depozitează doar în ambalajele originale închise. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se proteja de îngheţ şi căldură. Compoziție: Acid fosforic 25 – 50 %; Propan 2-ol 1 – 5%; Polimer eter polialchilen glicol 1 – 5%;

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Informații suplimentare

Coroziv pentru metale

R34 Provoacă arsuri

 1. Fraze de risc:

  R34 Provoacă arsuri

 2. Fraze de securitate:

  S2 A nu se lăsa la îndemâna copiilor

  S23 A nu inspira gazul / fumul / vaporii / aerosolii

  S26 La contactul cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se consultă medicul

  S35 A se elimina reziduurile produsului şi ambalajul (recipientul) după ce s-au luat toate măsurile de precauţie

  S36/37/39 A se purta echipament de protecție și mănuși de protecție corespunzătoare, a se proteja corespunzător ochii/fața

  S45 În caz de accident sau dacă vă simțiți rău, a se consulta imediat medicul. (dacă este posibil, i se arăta eticheta)

 3. Măsuri de prim - ajutor
  • Indicaţii generale: Se vor îndepărta obiectele vestimentare contaminate de produs. În caz de leşin, pacientul trebuie ţinut şi transportat în poziţie laterală cât mai stabilă.
  • După inhalare: Transport în aer liber. Repaus şi consultaţi un medic.
  • După contact cu pielea: Spălaţi imediat cu apă şi săpun şi clătiţi bine. Dacă iritaţia persistă, consultaţi medicul.
  • După contact cu ochii: Spălaţi ochii cu multă apă, ţinând pleoapele deschise.
  • După ingerare: Clătiţi gura şi beţi apă multă. Consultaţi imediat medicul.
  • Instrucţiuni pentru medic: Tratament local al simptomelor de iritaţie. Nu induceţi voma. Pericol de distrugere a stomacului. În caz de iritare a căilor respiratorii, se vor inspira 5 doze de aerosoli cu Dexametazonă la fiecare 10 minute, până ce durerile încetează. Dacă totuşi se ia în calcul un edem pulmonar, vor exista simptome latente timp de două zile. Repaus la pat. Profilaxia infecţiei. La nevoie, oxigen.
  • Pot apărea următoarele simptome: Arsuri şi dureri ale ochilor, mucoasei nazale şi faringelor, precum şi ale ochilor. Pot apărea băşici. Tuse, sufocaţie, pericol de asfixiere. Pericol de formare a unui edem pulmonar (chiar cu întârziere de câteva zile).

A se consulta instrucţiunile speciale/fişa tehnică de securitate

Recenzii

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.