-43%

Kit spa-ciubar

Kitul contine: 1x Algenex (antialge) -1ltr, 1x Ph minus granulat – 1.5kg, 1x Oxidur (dezinfectant total) – 1ltr

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

135,01 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Descriere

Kitul  contine: 1x Algenex (antialge) -1ltr, 1x Ph minus granulat – 1.5kg, 1x Oxidur (dezinfectant total) – 1ltr

 

Algenex este o solutie organica in stare lichida, utilizata pentru combaterea algelor din piscine si bazinele de inot.

Produsul contine 14 % Polimer de metan metil N-amina (cu metil clor) oxiran, polimer clorura de amoniu cuaternar. Dezinfectia si impiedicarea aparitiei algelor, respectiv distrugerea algelor cu Algenex are acelasi efect atat in medii acide, cat si in medii alcaline.

Algenex se utilizeaza pentru toate tipurile de filtre de piscine, ca de exemplu filtru nisip, filtru kieselgur si filtru plastic. Nu apar probleme cu spuma sau lipiri ale filtrelor. Un alt avantaj este rezistenta absoluta la clor. Algenex poate fi utilizat in timpul adaugarii necesare de clor fara a-si pierde eficienta.

In concentratia indicata, Algenex nu irita nici ochii, nici pielea. Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!

Utilizare:

Se pulverizeaza sau se aplica o solutie de 1-2% pe intreg bazinul, mai ales in colturi sau la crapaturi, dupa curatarea prealabila temeinica a bazinului.La umplere se adauga 0,5 ltr Algenex /50m3 apa piscina iar saptamanal sau dupa fiecare ploaie se adauga 10ml Algenex / m3. Nu spumeaza fiind polimerquaternar nu sare !!!! In caz de atac puternic al algelor se dubleaza cantitatea de ALGENEX introdusa in piscina.

ATENTIE! Nu utilizati Algenex in crescatorii de pesti si acvarii!

Durata de timp necesara pentru efectul biocid este de 72 ore. Accesul persoanelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva.

 

Ph minus granulat este un acid solid utilizat pentru scaderea valorii pH-ului.

Valoarea pH-ului  apei din piscina trebuie sa se incadreze intre 7,0-7,2. Daca valoarea pH-ului este mai mare de 7,6, pot aparea iritatii ale pielii si mucoasei, inrosiri ale ochilor cu mancarimi, precum si tulburari ale apei din piscina. In plus, reduce foarte mult capacitatea de dezinfectare a preparatelor din clor.

pH minus Granulat nu contine chloride sau substante poluante si este usor de utilizat.

Utilizare: Ph minus granulat: 15gr/m3 pentru a scadea valoarea ph-ului cu 0.2 unitati. (75gr/5m3, 150gr/10m3, 300gr/20m3).

Exemplu: La piscina de 10m3 se utilizeaza 150 gr Ph minus granulat pentru a scadea ph-ul de la 7.6 la 7.4.

pH minus Granulat se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva. A nu se lasa la indemana copiilor. Accesul persoanelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta.

 

Oxidur 2000 S este o substanta lichida biocida foarte eficienta, utilizata pentru dezinfectia apei din piscina si SPA cu proprietati remarcabile in combaterea mirosurilor neplacute, a mucusului si a oxidarii. Este un produs anorganic care actioneaza prin oxidarea oxigenului pur nepermitand nici o rezistenta. Contine 20 % oxid de clor.

Utilizare: Se regleaza pH-ul apei la 7.0 inainte de adaugarea solutiei Oxidur 2000 S. Pentru piscina se utilizeaza: 10 ml / m³ saptamanal, iar pentru minipiscina Spa: 30 ml / m³ saptamanal. Pentru utilizare in domeniul public, dozele raman la fel, dar tratamentul se efectueaza de 2 ori saptamanal. Pentru tratamentul soc initial se regleaza pH-ul apei la 7.0 si se dubleaza doza recomandata de Oxidur 2000 S in functie de mediul de utilizare (piscina sau minipiscina). Pentru dezinfectia filtrelor cu nisip, se face curatarea filtrului, se adauga in filtru cate 50 ml la fiecare 25kg de nisip cu filtrarea oprita, se lasa sa actioneze 24 de ore dupa care se repeta curatarea filtrului pentru evacuarea impuritatilor.   Durata de timp necesara pentru efectul biocid este de 5 minute.   Accesul oamenilor sau a animalelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva.   Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesional, populatie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit spa-ciubar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *