pH minus 37% – 5L - pH minus lichid piscină

Doar pentru persoane juridice

pH minus lichid 37% pentru reglarea (scăderea) pH-ului apei din bazinele de înot. Nu conţine acid clorhidric, deci nu se formează cloruri ce ar putea duce la apariţia coroziunilor. Datorită acestei caracteristici excepţionale, pH minus lichid 37% poate fi utilizat fără probleme direct din ambalajul în care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai ales dacă este disponibilă o instalaţie de măsurare şi tehnică de control.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

102,30 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Descriere

pH minus lichid 37% pentru reglarea (scăderea) pH-ului apei din bazinele de înot. Nu conţine acid clorhidric, deci nu se formează cloruri ce ar putea duce la apariţia coroziunilor.

Datorită acestei caracteristici excepţionale, pH minus lichid 37% poate fi utilizat fără probleme direct din ambalajul în care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai ales dacă este disponibilă o instalaţie de măsurare şi tehnică de control.

Utilizare:

Este suficientă o cantitate de aproximativ 1 ltr pH minus lichid 37% pentru 100 m³ de apă in piscină, pentru a reduce valoarea pH-ului cu 0,2. pH minus lichid 37 % se foloseste si la statiile de dozare automata.  pH minus lichid 37 % se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Accesul persoanelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință.

A nu se amesteca cu leşii sau clor!

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesionali și populație!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „pH minus 37% – 5L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *