white whape
sageata

Informatii

Kraftreiniger Soluție universală pentru curățare

Kraftreiniger este un agent universal ușor alcalin, pentru curăţarea de bază şi menţinerea curăţeniei pe suprafeţele de ceramică, sticlă, porţelan, plastic, uşi, cadre de ferestre, PVC, textile, lemn etc. Kraftreiniger îndepărtează repede şi bine, protejând suprafețe, mai ales murdărie uleioasă şi cu conţinut de grăsimi, sedimente atmosferice, funingine etc.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Cantitate

85,76 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

Kraftreiniger este un agent universal ușor alcalin, pentru curăţarea de bază şi menţinerea curăţeniei pe suprafeţele de ceramică, sticlă, porţelan, plastic, uşi, cadre de ferestre, PVC, textile, lemn etc. Kraftreiniger îndepărtează repede şi bine, protejând suprafețe, mai ales murdărie uleioasă şi cu conţinut de grăsimi, sedimente atmosferice, funingine etc. Kraftreiniger este complet biodegradabil! Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare! Utilizare: Diluare cu apă pentru curăţarea de bază 1:1 până la 1:5 Pentru menţinerea curăţeniei 1:5 până la 1:10 Pentru geamuri 1:10 Pentru textile 1:1 pana la 1:5 Pentru pardoseli 50 – 150 ml la 5 litri de apă Fiind un agent de curățare universal, curăță o gamă foarte largă de suprafețe şi materiale iar o diluție corespunzătoare poate fi determinată pe loc în funcție de gradul de murdărie al suprafeței care urmează a fi curăță. Pentru utilizarea în aparate de înaltă presiune, recomandăm o diluare de 1:5. Pentru utilizarea în dispozitive de pulverizare se foloseşte o concentraţie de 1:50.După o perioadă de acţionare corespunzătoare (5 – 10 min), se spală cu multă apă. Nu se lasă să se usuce pe suprafețe. Kraftreiniger se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț şi căldură excesivă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Accesul persoanelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului şi a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesionali şi populație! Substanțe active: 100 g soluție conțin: 2-(2-Butoxietoxi)etanol 3,5 g, Difosfat de tetrapotasiu 1,5 g, Acid benzensulfonat 1,5 g, Acid etilendiaminotetraacetic 1,5 g, Dodecanol 1,5 g.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Informații suplimentare

Iritant

R36 Iritant pentru ochi

 1. Fraze de risc:

  R36 Iritant pentru ochi

 2. Fraze de securitate:

  S24 Se va evita contactul cu ochii şi pielea

  S26 La contactul cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se consultă medicul

  S36/37/39 A se purta echipament de protecție și mănuși de protecție corespunzătoare, a se proteja corespunzător ochii/fața

 3. Măsuri de prim - ajutor
  • Indicaţii generale: Se vor îndepărta obiectele vestimentare contaminate de produs. În caz de leşin, pacientul trebuie ţinut şi transportat în poziţie laterală cât mai stabilă.
  • După inhalare: Transport în aer liber. Repaus şi consultaţi un medic.
  • După contact cu pielea: Spălaţi imediat cu apă şi săpun şi clătiţi bine. Dacă iritaţia persistă, consultaţi medicul.
  • După contact cu ochii: Spălaţi ochii cu multă apă, ţinând pleoapele deschise.
  • După ingerare: Clătiţi gura şi beţi apă multă. Consultaţi imediat medicul.
  • Instrucţiuni pentru medic: Tratament local al simptomelor de iritaţie. Nu induceţi voma. Pericol de distrugere a stomacului. În caz de iritare a căilor respiratorii, se vor inspira 5 doze de aerosoli cu Dexametazonă la fiecare 10 minute, până ce durerile încetează. Dacă totuşi se ia în calcul un edem pulmonar, vor exista simptome latente timp de două zile. Repaus la pat. Profilaxia infecţiei. La nevoie, oxigen.
  • Pot apărea următoarele simptome: Arsuri şi dureri ale ochilor, mucoasei nazale şi faringelor, precum şi ale ochilor. Pot apărea băşici. Tuse, sufocaţie, pericol de asfixiere. Pericol de formare a unui edem pulmonar (chiar cu întârziere de câteva zile).

A se consulta instrucţiunile speciale/fişa tehnică de securitate

Recenzii

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.