NoPhos 5L - Soluție anti-alge anti-fosfați piscină

 

2 în 1: coagulant și floculant!

NoPhos îndepărtează fosfații ce intră în piscină din rezervele de apă, odată cu înotătorii sau cu resturile aduse de vânt în piscină.

  • Elimină fosfații – Previne dezvoltarea algelor și bacteriilor;
  • Este un produs natural – NoPhos poate fi utilizat în piscine și eleșteie;
  • Face apa cristalină – Nophos este un coagulant ce îmbunătățește performanța de filtrare ale AFM® și a filtrelor cu nisip;
  • Te ajută să economisești! NoPhos este un produs 2 în 1: coagulant și floculant!

Vezi documentaţia PDF aici.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

698,00 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata
Categorie:

Vezi NoPhos și în alte cantități:

Descriere

Ce este NoPhos?

NoPhos îndepărtează fosfații ce intră în piscină din rezervele de apă, odată cu înotătorii sau cu resturile aduse de vânt în piscină. Fosfatul  este un îngrășământ, și dacă este îndepărtat complet, algele și bacteriilor vor muri încet de foame și vor fi eliminate într-o perioadă de aproximativ șase săptămâni.

NoPhos este un produs natural ce poate fi folosit în siguranță în piscinele publice și private, precum și în piscinele naturale, eleșteie și acvarii. NoPhos este un ion încărcat electric ce reacționează cu fosfatul pentru a forma un precipitat insolubil ce este apoi îndepărtat de către AFM®, sau formează un depozit inert pe fundul piscinei, ce poate fi ușor îndepărtat.

O privire asupra beneficiilor dumneavoastră:

  • Elimină fosfații – Previne dezvoltarea algelor și bacteriilor
  • Este un produs natural – NoPhos poate fi utilizat în piscine și eleșteie
  • Face apa cristalină – Nophos este un coagulant ce îmbunătățește performanța de filtrare a AFM® și a filtrelor cu nisip

Cum se utilizează Nophos?

Se necesită doar o cantitate mică de Nophos pentru a îndepărta fosfații. 10 ml de NoPhos este suficient pentru a atrage 1 g de fosfat. Dacă aveți o piscină cu 100 m3 de apă la 0,5 ppm = mg/l = g/m3 de fosfat, aveți 50 g de fosfat în piscină.

Pentru a îndepărta cele 50 g de fosfat aveți nevoie de 500 ml de NoPhos. Am dezvoltat un test de fosfat rapid și simplu pentru piscine. NoPhos poate fi utilizat și preventiv, fără a măsura nivelul de fosfat.

Atenție: În sistemele cu filtre biologice, conținutul de fosfat nu trebuie să ajungă la zero.

Recomandăm următoarele valori:

  • pentru piscine și fântâni: 0 ppm
  • pentru piscine naturale/eleșteie pentru înot 0.05 – 0.1 ppm

Unde se utilizează Nophos?

Într-o piscină publică

 

NoPhos2

 

Într-o piscină publică fosfatul se măsoară săptămânal. NoPhos este adăugat automat și continuu în piscină utilizând o pompă peristaltică de dozare. 1 litru de NoPhos poate fi diluat în 20 de litri utilizând apă curată. Soluția aceasta este apoi dozată continuu într-un ZPM înainte de filtre la 1 ml per m3 de apă circulată.

Exemplu: circulație de 100 m3/h = 100 ml/h de NoPhos diluat. Depinzând de lecturile săptămânale, doza va fi ajustată crescător sau descrescător.

Într-o piscină privată

Într-o piscină privată NoPhos se utilizează profilactic și se adaugă în piscină manual o dată pe săptămână. Doza utilizată este de 1 ml de NoPhos nediluat per m3 de volum al piscinei pe săptămână. De exemplu, dacă piscina are 80 m3, adăugați 80 ml de NoPhos în fiecare săptămână.

Recomandăm să se adauge în separator sau în canalul de surplus. Dacă se adaugă NoPhos direct în piscină, va exista o perioadă scurtă de turbiditate ridicată. Precipitația este normală, indicând că produsul funcționează. Dacă se observă o precipitare puternică, cenușie pe fundul piscinei înseamnă că s-a adăugat puțin prea mult NoPhos. Doza viitoare va trebui ajustată corespunzător.

Într-un eleșteu sau piscină naturală

 

NoPhos3

 

Într-un eleșteu sau piscină naturală NoPhos este produsul ideal. Funcționează cel mai bine când este diluat cu apă în raport de 1:20 și apoi dozat continuu cu o pompă de dozare în ZPM înaintea filtrului AFM®. Trebuie să rămână puțin fosfat în soluție pentru a menține performanța biofiltrului, deci măsurarea ocazională a concentrației de fosfat utilizând un fotometru de precizie este importantă.

  Într-o atracție acvatică sau fântână

 

 

Într-o atracție acvatică sau fântână NoPhos și ACO sunt potrivite pentru a menține apa curată și cristalină, și a ajuta la prevenirea dezvoltării algelor și bacteriilor. Ambele produse funcționează chiar și cu o filtrare slabă, sau în absența filtrării.

NoPhos reduce dezvoltarea bacteriilor însă nu este un dezinfectant. Pentru a oferi o protecție mai ridicată împotriva Legionella, tabletele noastre DryOx de dioxid de clor trebuie luate în considerare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „NoPhos 10L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *