-16%

Pachet solutii piscina intre 10m3 si 30m3

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

737,15 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Descriere

Pachetul contine: Ph minus granulat 8kg + NoPhos 1ltr + Aqua Floc Tabs 1kg + Oxidur 2000S 1ltr + Clor granulat 5kg + Multitabs 1.4kg

ATENTIE! Nu se foloseste floculant la filtrele cartus! Doar la filtrele de nisip!

pH minus Granulat este un acid solid utilizat pentru scaderea valorii pH-ului.

Utilizare:Este suficienta dizolvarea a circa 1,5 kg pH minus Granulat (= 20 cf. rezervor de masura) in 8 – 10 litri de apa pentru 100 m³ de apa in piscina, pentru a reduce valoarea pH-ului cu 0,2.

NoPhos indeparteaza fosfatii ce intra in piscina din rezervele de apa, odata cu inotatorii sau cu resturile aduse de vant in piscina. Fosfatul este un ingrasamant, si daca este indepartat complet, algele si bacteriilor vor muri incet de foame si vor fi eliminate intr-o perioada de aproximativ sase saptamani.

Se necesita doar o cantitate mica de Nophos pentru a indeparta fosfatii. DOZAJ: 10 ml/10m3 (1ml/m3) – saptamanal!

Aqua Floc Tabs ajuta la limpezirea (cristalizarea apei) prin separarea substantelor fine, nedizolvate precum si cele dizolvare coloidal sub firma unor particule voluminoase.

Utilizare: 5 tablete la 25m3 apa, in cosul de la skimmer sau vasul tampon (de 2 ori pe saptamana).

Oxidur 2000 S este o substanta lichida biocida foarte eficienta, utilizata pentru dezinfectia apei din piscina si SPA cu proprietati remarcabile in combaterea mirosurilor neplacute, a mucusului si a oxidarii.

Utilizare: Se regleaza pH-ul apei la 7.0 inainte de adaugarea solutiei Oxidur 2000 S. Pentru piscina se utilizeaza: 10 ml / m³ saptamanal, iar pentru minipiscina Spa: 30 ml / m³ saptamanal.

Clor granulat: substanta biocida granulata utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Clor Granulat este un compus organic al clorului, rapid solubil. Produsul contine 65%-1,3-Diclor-triozin-2,4 trion sare de sodiu dihidrat.

Utilizare: La umplerea bazinului se adauga 4 – 6 g Clor Granulat la 1 m³ de apa. La functionarea curenta este suficienta adaugarea intr-un bazin de inot inchis a 2-3 g/ m³ la fiecare 2-3 zile, iar pentru piscinele neacoperite si publice se va dubla cantitatea.

Multitabs: Substanta biocida solida in forma de pastile cu greutate de 200g utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Produsul contine 90% clor activ (Symclosene), 4% acid boric, 3% sulfat de aluminiu.

Utilizare: La umplerea bazinului, se adauga 1 pastila la fiecare 20 metri cubi de apa. La functionarea curenta este suficienta adaugarea intr-un bazin de inot inchis, la fiecare 7 zile, a 1 pastile la fiecare 40 metri cubi de apa, iar pentru piscinele neacoperite se va dubla cantitatea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet solutii piscina intre 10m3 si 30m3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *