-47%

Pachet 2 substante pentru mini piscine fara filtrare

Pachetul contine: 1x Clor tablete 20 efervescente -1kg, 1x SP NoPhos (antialge) – 0.5ltr

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

119,00 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Descriere

Pachetul contine: 1x Clor tablete 20 efervescente -1kg, 1x SP NoPhos (antialge) – 0.5ltr

 

 

Clor Tablete 20 efervescente sunt pastile organice de clor, ce se dizolva rapid, fara reziduuri si fara a influenta valoarea pH-ului. Sunt folosite la tratarea si dezinfectia apei de piscina, sunt rezistente la descompunerea rapida cauzata de caldura artificiala sau de radiatiile solare si sunt stabilizate, astfel incat nu va mai fi nevoie de un stabilizator al clorului. Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!

Utilizare:

pH-ul apei trebuie reglat inainte de fiecare utilizare intre valorile 7.0-7.4. de apa. La functionarea curenta este suficienta adaugarea la fiecare zi, a 2 pastile la fiecare 10 metri cubi de apa. Clor Tablete 20 efervescente nu se arunca in bazinul piscinei, deoarece, din cauza concentratiei de clor eliberata, se poate decolora podeaua bazinului (in cazul in care aveti finisaj vopsit sau liner PVC).

Toate dozajele sunt informative. Durata de timp necesara pentru efectul biocid este 5 minute.

 

 

SP NoPhos elimina fosfatii (sursa de hrana a bacteriilor si algelor)din apa de piscina .Este un produs natural ,sigur de utilizat in piscina dar si in ecosisteme acvatice (acvarii,piscine naturale ,iazuri si lacuri ).

AVANTAJE

Fara sursa de mancare ,atat  algele cat si bacteriile sunt eliminate  dar se amelioreaza si performantele filtrarii ,produsul fiind si un coagulant .Rezultatul obtinut este o apa cristal si consumuri reduse de substante chimice.
Utilizare: Piscine private: Se utilizeaza concentrat o cantitate de  2 ml/m3 apa piscina/ sapatamana, dozat  in canalul perimetral sau in skimere. In caz de atac puternic al algelor, se dubleaza cantitatea.Se necesita doar o cantitate mica de SP  Nophos pentru a indeparta fosfatii. 20 ml de SP NoPhos este suficient pentru a atrage 1 g de fosfat. Daca aveti o piscina cu 100 m3 de apa la
0,5 ppm = mg/l = g/m3 de fosfat, aveti 50 g de fosfat in piscina. Pentru a indeparta cele 50 g de fosfat aveti nevoie de 1ltr de SP NoPhos. Am dezvoltat un test de fosfat rapid si simplu pentru piscine. NoPhos poate fi utilizat si preventiv, fara a masura nivelul de fosfat.DACA DOZATI DIRECT IN PISCINA PENTRU SCURT TIMP APARE O TULBUREALA DATAORATA ACTIUNII
PRODUSULUI ! Produsul contine si Lantanum cloride <25%  Aceste informatii se bazeaza pe experientele noastre.
Nu putem oferi garantii in acest sens. SP NoPhos se depoziteaza doar in ambalajele originale inchise, ferite de inghet.
A nu se lasa la indemana copiilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet 2 substante pentru mini piscine fara filtrare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *