-16%

Pachet 3 substante pentru mini piscine supraterane cu filtre cartus

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

140,85 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Descriere

Pachetul contine: Clor tablete 20 efervescente 1kg + Ph minus granulat 1.5kg + Anti alge algenex 1ltr

Clor Tablete 20 efervescente sunt pastile organice de clor, ce se dizolvă rapid, fără reziduuri şi fără a influenţa valoarea pH-ului. Sunt folosite la tratarea şi dezinfecția apei de piscina, sunt rezistente la descompunerea rapidă cauzată de căldura artificială sau de radiaţiile solare și sunt stabilizate, astfel încât nu va mai fi nevoie de un stabilizator al clorului. Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Substanță biocidă solidă în formă de pastile cu greutate de 20g, utilizată pentru dezinfecția apei din piscină. Produsul conţine 56% clor activ.

Utilizare:

pH-ul apei trebuie reglat înainte de fiecare utilizare între valorile 7.0-7.4. de apă. La funcţionarea curentă este suficientă adăugarea la fiecare zi, a 2 pastile la fiecare 10 metri cubi de apă. Clor Tablete 20 efervescente nu se aruncă în bazinul piscinei, deoarece, din cauza concentraţiei de clor eliberată, se poate decolora podeaua bazinului (în cazul în care aveți finisaj vopsit sau liner PVC).

Algenex este o solutie organica in stare lichida, utilizata pentru combaterea algelor din piscine si bazinele de inot.

Produsul contine 14 % Polimer de metan metil N-amina (cu metil clor) oxiran, polimer clorura de amoniu cuaternar. Dezinfectia si impiedicarea aparitiei algelor, respectiv distrugerea algelor cu algenex are acelasi efect atat in medii acide, cat si in medii alcaline.

Algenex se utilizeaza pentru toate tipurile de filtre de piscine, ca de exemplu filtru nisip, filtru kieselgur si filtru plastic. Nu apar probleme cu spuma sau lipiri ale filtrelor. Un alt avantaj este rezistenta absoluta la clor. Algenex poate fi utilizat in timpul adaugarii necesare de clor fara a-si pierde eficienta.

In concentratia indicata, algenex nu irita nici ochii, nici pielea. Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!

Utilizare:

Se pulverizeaza sau se aplica o solutie de 1-2% pe intreg bazinul, mai ales in colturi sau la crapaturi, dupa curatarea prealabila temeinica a bazinului.La umplere se adauga 0,5 ltr Algenex /50m3 apa piscina iar saptamanal sau dupa fiecare ploaie se adauga 10ml algenex / m3. Nu spumeaza fiind polimerquaternar nu sare !!!! In caz de atac puternic al algelor se dubleaza cantitatea de algenex introdusa in piscina.

Atentie! Nu utilizati algenex in crescatorii de pesti si acvarii!

Durata de timp necesara pentru efectul biocid este de 72 ore. Accesul persoanelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva.

Ph minus granulat este un acid solid utilizat pentru scaderea valorii ph-ului.

Valoarea ph-ului apei din piscina trebuie sa se incadreze intre 7,0-7,2. Daca valoarea ph-ului este mai mare de 7,6, pot aparea iritatii ale pielii si mucoasei, inrosiri ale ochilor cu mancarimi, precum si tulburari ale apei din piscina. In plus, reduce foarte mult capacitatea de dezinfectare a preparatelor din clor.

ph minus granulat nu contine chloride sau substante poluante si este usor de utilizat.

Utilizare: Ph minus granulat 15gr/m3 pentru a scadea valoarea ph-ului cu 0.2 unitati. (75gr/5m3, 150gr/10m3, 300gr/20m3).

ph minus granulat se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva. A nu se lasa la indemana copiilor. Accesul persoanelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta.

Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesionali si populatie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet 3 substante pentru mini piscine supraterane cu filtre cartus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *