-41%

Pachet apa cristal

Pachetul contine: 1x Ph minus granulat -1.5kg, 1xAlgenex (antialge) -1ltr, 1x Liqui Floc Super S (floculant super) – 1 ltr, 1xtester benzi (clor/ph/alcalinitate)

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

160,00 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Descriere

Pachetul contine: 1x Ph minus granulat -1.5kg, 1xAlgenex (antialge) -1ltr, 1x Liqui Floc Super S (floculant super) – 1 ltr, 1xtester benzi (clor/ph/alcalinitate)

 

PH minus Granulat este un acid solid utilizat pentru scaderea valorii pH-ului.

Valoarea pH-ului  apei din piscina trebuie sa se incadreze intre 7,0-7,2. Daca valoarea pH-ului este mai mare de 7,6, pot aparea iritatii ale pielii si mucoasei, inrosiri ale ochilor cu mancarimi, precum si tulburari ale apei din piscina. In plus, reduce foarte mult capacitatea de dezinfectare a preparatelor din clor.

pH minus Granulat nu contine chloride sau substante poluante si este usor de utilizat.

Utilizare:  Ph minus granulat 15gr/m3 pentru a scadea valoarea ph-ului cu 0.2 unitati. (75gr/5m3, 150gr/10m3, 300gr/20m3).

Exemplu: La piscina de 10m3 se utilizeaza 150 gr Ph minus granulat pentru a scadea ph-ul de la 7.6 la 7.4.

pH minus Granulat se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva. A nu se lasa la indemana copiilor. Accesul persoanelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta.

Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesionali si populatie!

 

 

Algenex este o solutie organica in stare lichida, utilizata pentru combaterea algelor din piscine si bazinele de inot.

Produsul contine 14 % Polimer de metan metil N-amina (cu metil clor) oxiran, polimer clorura de amoniu cuaternar. Dezinfectia si impiedicarea aparitiei algelor, respectiv distrugerea algelor cu Algenex are acelasi efect atat in medii acide, cat si in medii alcaline.

Algenex se utilizeaza pentru toate tipurile de filtre de piscine, ca de exemplu filtru nisip, filtru kieselgur si filtru plastic. Nu apar probleme cu spuma sau lipiri ale filtrelor. Un alt avantaj este rezistenta absoluta la clor. Algenex poate fi utilizat in timpul adaugarii necesare de clor fara a-si pierde eficienta.

In concentratia indicata, Algenex nu irita nici ochii, nici pielea. Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!

Utilizare:

Se pulverizeaza sau se aplica o solutie de 1-2% pe intreg bazinul, mai ales in colturi sau la crapaturi, dupa curatarea prealabila temeinica a bazinului.La umplere se adauga 0,5 ltr Algenex /50m3 apa piscina iar saptamanal sau dupa fiecare ploaie se adauga 10ml Algenex / m3. Nu spumeaza fiind polimerquaternar nu sare !!!! In caz de atac puternic al algelor se dubleaza cantitatea de ALGENEX introdusa in piscina.

ATENTIE! Nu utilizati Algenex in crescatorii de pesti si acvarii!

 

Liqui Floc Super corespunde directivelor DIN 19643 pentru hidroxicloruri de aluminiu pentru prepararea apei si este denumita si este denumit si policlorura de aluminiu (PAC). Prin flocularea apei din piscina se separa substantele fine, nedizolvate, precum si cele dizolvate coloidal sub forma unor particule voluminoase. Flocularea este rezultatul unui proces de destabilizare si crestere a particulelor. Impuritatile pot fi indepartate din apa prin sedimentare si filtrare. De aceea, este foarte important ca intr-o perioada de timp cat mai scurta sa se formeze un ghemotoc mare, precum la Liqui Floc Super. Ghemotocul poate scos usor din filtru prin spalare. Acest lucru nu este posibil daca formarea ghemotocilor este inceata, deoarece acestea se infiltreaza mult mai adanc in

patul filtrului. Ca urmare, este necesara mai multa apa de respalare pentru a curata filtrul.

Utilizare: Liqui Floc Super se dozeaza cu ajutorul unei pompe de dozare, din recipientul de livrare direct in apa din piscina. Distribuitorul de dozare trebuie instalat, pe cat posibil, inainte de pompa de recirculatie. Liqui Floc Super se dilueaza preliminar, ca o clorura autentica policlorura de aluminiu! In functie de temperatura si incarcare, bazinele de inot inchise necesita intre 0,1-1 gr/ m³ putere de recirculatie. Dozare 0.5-1 ml/m3. Dupa curatarea filtrului se pune floculantul intr-o galeata de plastic si se amesteca cu 5 ltr de apa. Dupa aprox. 5 minute se toarna incet in skimmer. Sistemul de filtrare se lasa sa functioneze 5-6 ore si apoi se repeta curatarea filtrului. Repetati acest lucru in ritmul zilnic, pana cand apa din piscina este din nou limpede. Aceste informatii se bazeaza pe experientele noastre.

Nu putem oferi garantii in acest sens.

 

Benzi  pentru masurarea nivelului de pH, clor activ si alcalinitate din apa piscinei.

Contine 50 de benzi pentru 50 teste.

Mod utilizare : introduceti banda in apa pentru aproximativ  2 secunde, scoateti si tineti banda  orizontal pentru 10 secunde dupa care comparati culorile de pe banda cu culorile de pe recipient. Pe recipient aveti masurile etalon pentru clor , pH si alcalinitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet apa cristal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *