pH Minus Lichid 51% – 5L - pH minus Lichid piscină

Doar pentru persoane juridice

pH minus Lichid 51% lichid pentru reglarea (scăderea) pH-ului apei din bazinele de înot. Nu conţine acid clorhidric, deci nu se formează cloruri ce ar putea duce la apariţia coroziunilor. Datorită acestei caracteristici excepţionale, pH minus Lichid 51% poate fi utilizat fără probleme direct din ambalajul în care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai ales dacă este disponibilă o instalaţie de măsurare şi tehnică de control.

 

.

.

  •  DOAR PENTRU PERSOANE JURIDICE, cu documente justificative:
  1. Copie CUI
  2. Copie act constitutiv
  3. Copie act identitate de la persoana care face comanda.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

108,64 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Vezi pH minus Lichid 51 și în alte cantități:

Descriere

pH minus Lichid 51% lichid pentru reglarea (scăderea) pH-ului apei din bazinele de înot. Nu conţine acid clorhidric, deci nu se formează cloruri ce ar putea duce la apariţia coroziunilor.

 

Datorită acestei caracteristici excepţionale, pH minus Lichid 51% poate fi utilizat fără probleme direct din ambalajul în care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai ales dacă este disponibilă o instalaţie de măsurare şi tehnică de control.

 

Valoarea pH-ului a apei din piscină trebuie să se încadreze între 6,8-7,0. Dacă valoarea pH-ului este mai mare de 7,6, pot apărea iritaţii ale pielii şi mucoasei, înroşiri ale ochilor cu mâncărimi, precum şi tulburări ale apei din piscină. În plus, reduce foarte mult capacitatea de dezinfectare a preparatelor din clor.

 

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

 

Utilizare:

Este suficientă o cantitate de aproximativ 650 ml pH minus Lichid 51% pentru 100 m³ de apă în piscină, pentru a reduce valoarea pH-ului cu 0,2.  pH minus Lichid 51% se foloseste si la statiile de dozare automata.

 

pH minus Lichid  51% se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Accesul persoanelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință.

 

A nu se amesteca cu leşii sau clor!

 

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesionali și populație!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „pH Minus Lichid 51% – 1000L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *