POMPĂ DE CĂLDURĂ PLATINIUM MINI

Sună acum pentru a primi o ofertă personalizată și un preț imbatabil !

Disponibil în următoarele modele:

  • Mini 5 – pentru piscine de la 35 la 50 m3
  • Mini 7 – pentru piscine de la 50 la 65 m3

AVANTAJE:

  • Carcasă ABS
  • Compact
  • Ventilație verticală
  • Reversibil
  • Agent frigorific R32 ecologic
  • Compatibil cu tratamentul cu sare
  • Decongelare automată prin inversarea ciclului

Cere ofertă

Descriere

Ideal pentru piscine de la 30 la 50m3

Un design îndrăzneț în ABS și disponibil în 2 puteri pentru a satisface nevoile majorității piscinelor de până la 50m3.

În conformitate cu Platinium, emblema mărcii Poolex, Platinium Mini și designul său original se combină armonios cu arhitectura grădinii dvs.

Disponibil în 2 puteri pentru piscine cu un volum maxim de 50 m3, Platinium Mini este echipat cu toate caracteristicile pentru care pompele de căldură Poolex sunt renumite: tehnologie Full Inverter, control WiFi și indicatoare LED.

Cu tehnologia Full Inverter, pompa de căldură funcționează într-un mod mai stabil pentru a rămâne aproape de temperatura setată în orice moment, evitând vârfurile și reducând consumul de energie. Platinium Mini este o pompă silențioasă care poate fi afișată cu mândrie în spațiul său exterior. Ventilația sa verticală permite evacuarea aerului uzat departe de suprafața în care se află, economisind astfel spațiu semnificativ pentru instalare.

Indicatoarele LED integrate îi oferă un plus de eleganță, având în același timp o caracteristică mai mult decât utilă: vizualizarea instantanee a stării de funcționare a pompei.

Verde: temperatura țintă a fost atinsă.

Albastru: piscina se încălzește.

Roșu: HP nu funcționează.

Controlați cu ușurință Platinium Mini de pe ecranul smartphone-ului, datorită conexiunii WiFi încorporată în panoul de control al pompei de căldură.

        TEHNOLOGIA COMPLETĂ A INVERSORILOR + 35% ECONOMIE DE ENERGIE

Populară în sectoarele de încălzire și aer condiționat de uz casnic, tehnologia Full Inverter reglează precis ventilatorul și compresorul, transformând pompa de căldură într-o pompă inteligentă.

Spre deosebire de o pompă de căldură tradițională, compresorul Full Inverter pornește treptat. Dacă temperatura setată este departe de temperatura reală a piscinei, un regulator automat mărește capacitatea pompei de căldură pentru o creștere rapidă a temperaturii. În timpul sezonului de înot și pentru a menține temperatura setată, pompa de căldură funcționează la putere redusă.

Această funcționare constantă înseamnă că pompa de căldură Full Inverter funcționează într-un mod mai stabil și păstrează compresorul de porniri și opriri nedorite, rezultând economii de energie de peste 35%.

În toată îndrăzneala și carcasa sa de culoare gri deschis, Platinium Mini iese în evidență și aduce un plus de eleganță în jurul piscinei.

Popular în industria feroneriei și a decorațiunilor, ABS a demonstrat o bună rezistență la elementele exterioare fără compromisuri la atributele sale decorative.

CONEXIUNE WIFI INTEGRATĂ

Deoarece o pompă de căldură, indiferent de capacitatea sa, trebuie să fie la fel de ușor de utilizat, Poolex Platinium poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului dvs. prin Wi-Fi folosind un panou de control situat pe pompa.

TEHNOLOGIE LED INDICATIVĂ

 

Indicatoarele LED integrate în partea din față a pompei de căldură îi conferă un stil colorat, oferind în același timp cea mai utilă funcționalitate tehnică: vizualizarea instantanee a stării de funcționare a pompei.

 

Verde: temperature  țintă a fost atinsă.

Albastru: piscina este încălzită.

Rosu: pompa de căldură nu funcționează.

ACCESORII :

Set de întreținere, inclusiv manual de utilizare în mai multe limbi

Set de suport antivibrații

Conectori PVC 50mm 1 „½

Conducta de refulare a condensului

Husa de depozitare izotermă pentru iarnă

Livrat pe un palet de lemn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prețul afișat este pe bucată.
Poza este cu caracter orientativ.
Prețurile sunt valabile cu livrare la Arad.
În prețul produselor nu este inclus transportul, instalarea sau manipularea ulterioară.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „POMPĂ DE CĂLDURĂ PLATINIUM MINI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *