-30%

Set intretinere Spa

Setul contine: 1xPh minus granulat -1.5 kg, 1x Clor granulat -1kg, 1x Oxidur-1ltr, 1x SP NoPhos (antialge) – 0.5 ltr, 1x tester benzi

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

290,00 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Descriere

Setul contine: 1xPh minus granulat -1.5 kg, 1x Clor granulat -1kg, 1x Oxidur-1ltr, 1x SP NoPhos (antialge) – 0.5 ltr, 1x tester benzi

 

PH minus Granulat este un acid solid utilizat pentru scaderea valorii pH-ului.

Valoarea pH-ului  apei din piscina trebuie sa se incadreze intre 7,0-7,2. Daca valoarea pH-ului este mai mare de 7,6, pot aparea iritatii ale pielii si mucoasei, inrosiri ale ochilor cu mancarimi, precum si tulburari ale apei din piscina. In plus, reduce foarte mult capacitatea de dezinfectare a preparatelor din clor.

pH minus Granulat nu contine chloride sau substante poluante si este usor de utilizat.

Utilizare:  Ph minus granulat 15gr/m3 pentru a scadea valoarea ph-ului cu 0.2 unitati. (75gr/5m3, 150gr/10m3, 300gr/20m3).

Exemplu: La piscina de 10m3 se utilizeaza 150 gr Ph minus granulat pentru a scadea ph-ul de la 7.6 la 7.4.

pH minus Granulat se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva. A nu se lasa la indemana copiilor. Accesul persoanelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta.

Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesionali si populatie!

Clor Granulat: Substanta biocida granulata utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Clor Granulat este un compus organic al clorului, rapid solubil. Produsul contine 65%-1,3-Diclor-triozin-2,4 trion sare de sodiu dihidrat.

Clor Granulat este rezistent la descompunerea rapida cauzata de caldura artificiala sau de radiatiile solare.

Clor Granulat  este stabilizat, astfel incat nu va mai fi nevoie de un stabilizator al clorului.Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!

Utilizare:

pH-ul apei trebuie reglat inainte de fiecare utilizare intre valorile 7.0-7.4. La umplerea bazinului se adauga 4 – 6 g Clor Granulat  la 1 m³ de apa. La functionarea curenta este suficienta adaugarea intr-un bazin de inot inchis a 2-3 g/ m³ la fiecare 2-3 zile, iar pentru piscinele neacoperite si publice se va dubla cantitatea.

Clor Granulat  nu se arunca in bazinul piscinei, deoarece, din cauza concentratiei de clor eliberate, se poate decolora podeaua bazinului. Durata de timp necesara pentru efectul biocid este de 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva. Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesional, populatie.

 

SP NoPhos elimina fosfatii (sursa de hrana a bacteriilor si algelor)din apa de piscina .Este un produs natural ,sigur de utilizat in piscina dar si in ecosisteme acvatice (acvarii,piscine naturale ,iazuri si lacuri ).

AVANTAJE

Fara sursa de mancare ,atat  algele cat si bacteriile sunt eliminate  dar se amelioreaza si performantele filtrarii ,produsul fiind si un coagulant .Rezultatul obtinut este o apa cristal si consumuri reduse de substante chimice.
Utilizare: Piscine private: Se utilizeaza concentrat o cantitate de  2 ml/m3 apa piscina/ sapatamana, dozat  in canalul perimetral sau in skimere. In caz de atac puternic al algelor, se dubleaza cantitatea.Se necesita doar o cantitate mica de SP  Nophos pentru a indeparta fosfatii. 20 ml de SP NoPhos este suficient pentru a atrage 1 g de fosfat. Daca aveti o piscina cu 100 m3 de apa la
0,5 ppm = mg/l = g/m3 de fosfat, aveti 50 g de fosfat in piscina. Pentru a indeparta cele 50 g de fosfat aveti nevoie de 1ltr de SP NoPhos. Am dezvoltat un test de fosfat rapid si simplu pentru piscine. NoPhos poate fi utilizat si preventiv, fara a masura nivelul de fosfat.DACA DOZATI DIRECT IN PISCINA PENTRU SCURT TIMP APARE O TULBUREALA DATAORATA ACTIUNII PRODUSULUI ! Produsul contine si Lantanum cloride <25%  Aceste informatii se bazeaza pe experientele noastre.
Nu putem oferi garantii in acest sens. SP NoPhos se depoziteaza doar in ambalajele originale inchise, ferite de inghet. A nu se lasa la indemana copiilor.

 

Oxidur 2000 S este o substanta lichida biocida foarte eficienta, utilizata pentru dezinfectia apei din piscina si SPA cu proprietati remarcabile in combaterea mirosurilor neplacute, a mucusului si a oxidarii. Este un produs anorganic care actioneaza prin oxidarea oxigenului pur nepermitand nici o rezistenta. Contine 20 % oxid de clor.

Utilizare: Se regleaza pH-ul apei la 7.0 inainte de adaugarea solutiei Oxidur 2000 S. Pentru piscina se utilizeaza: 10 ml / m³ saptamanal, iar pentru minipiscina Spa: 30 ml / m³ saptamanal. Pentru utilizare in domeniul public, dozele raman la fel, dar tratamentul se efectueaza de 2 ori saptamanal. Pentru tratamentul soc initial se regleaza pH-ul apei la 7.0 si se dubleaza doza recomandata de Oxidur 2000 S in functie de mediul de utilizare (piscina sau minipiscina). Pentru dezinfectia filtrelor cu nisip, se face curatarea filtrului, se adauga in filtru cate 50 ml la fiecare 25kg de nisip cu filtrarea oprita, se lasa sa actioneze 24 de ore dupa care se repeta curatarea filtrului pentru evacuarea impuritatilor.   Durata de timp necesara pentru efectul biocid este de 5 minute.   Accesul oamenilor sau a animalelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se pastreaza in ambalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva.   Produsul se adreseaza categoriilor de utilizatori: profesional, populatie.

 

Benzi  pentru masurarea nivelului de pH, clor activ si alcalinitate din apa piscinei.

Contine 50 de benzi pentru 50 teste.

Mod utilizare : introduceti banda in apa pentru aproximativ  2 secunde, scoateti si tineti banda  orizontal pentru 10 secunde dupa care comparati culorile de pe banda cu culorile de pe recipient. Pe recipient aveti masurile etalon pentru clor , pH si alcalinitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set intretinere Spa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *