Algenex 1000L - Soluție antialge concentrată piscină

Algenex este o soluție organica în stare lichidă, utilizată pentru combaterea algelor din piscine si bazinele de înot.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

13.892,23 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata
Categorie:

Vezi Algenex și în alte cantități:

Descriere

Algenex este o soluție organica în stare lichidă, utilizată pentru combaterea algelor din piscine și bazinele de înot.

Produsul conține 14 % Polimer de metan metil N-amină (cu metil clor) oxiran, polimer clorură de amoniu cuaternar. Dezinfecţia şi împiedicarea apariţiei algelor, respectiv distrugerea algelor cu Algenex are acelaşi efect atât în medii acide, cât şi în medii alcaline.

Algenex se utilizează pentru toate tipurile de filtre de piscine, ca de exemplu filtru nisip, filtru kieselgur şi filtru plastic. Nu apar probleme cu spumă sau lipiri ale filtrelor. Un alt avantaj este rezistenţa absolută la clor. Algenex poate fi utilizat în timpul adăugării necesare de clor fără a-şi pierde eficienţa.

În concentraţia indicată, Algenex nu irită nici ochii, nici pielea.

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Utilizare:

Se pulverizează sau se aplică o soluţie de 1-2% pe întreg bazinul, mai ales în colţuri sau la crăpături, după curăţarea prealabilă temeinică a bazinului. Bazinului umplut i se adaugă 0,5 litri de Algenex la 100 m³ de apă în piscină. Pentru o distribuire regulată în apă, se recomandă turnarea în apă a cantităţii necesare în mai multe locuri. Pentru tratamentul curent, se toarnă săptămânal 0,5 litri de Algenex la 100 m³ de apă în piscină. În caz unui atac puternic al algelor, se poate dubla cantitatea utilizată.

ATENŢIE! Nu utilizaţi Algenex în crescătorii de peşti şi acvarii!

Durata de timp necesară pentru efectul biocid este de 72 ore. Accesul persoanelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesional, populație.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Algenex 25L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *